VIDEO – SAMMEN FOR LYNGBY ūüíô

SAMMEN FOR LYNGBY

Det er nu, vi skal st√• sammen. Det g√¶lder s√¶sonens sidste kamp mod Vendsyssel FF, og vi har taget fat i folk omkring klubben og spurgt dem, hvad fodbold og Lyngby Boldklub betyder for dem, og det er meget mere end bare fodbold. H√łr det i videoen.

Der er brug for hele Kongens Lyngby i morgen kl. 16:00, s√• vi sammen kan k√¶mpe for overlevelse til Lyngby. Man kan komme til kamp p√• Lyngby Stadion for bare 20 kroner, og man kan k√łbe billetter her:¬†http://shop.lyngby-boldklub.dk/kampe/lbk-vff-27-maj-2018

Fra kl. 13:00 i morgen vil der v√¶re to gratis fustager √łl samt DJ ude foran Klubhuset, som Friends of Lyngby har v√¶ret med til at sponsorere.

Så kom tidligt og vær med til at modtage Vendsyssel-bussen, så de kan mærke, at de intet får med hjem fra Kongens Lyngby. Og vær med til at sige velkommen til alle De Kongeblå spillere og giv dem den ekstra energi, inden de skal på banen  Vi kæmper sammen for overlevelse til Lyngby!

Se¬†ogs√•: VIDEO ‚Äď Tauber havde sv√¶rt ved at s√¶tte ord p√• skuffelsen

Se ogs√•: VIDEO ‚Äď N√łrgaard: Det g√łr ondt indeni

Læs også: Samlet nederlag til Vendsyssel FF

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram og Twitter.