U-19 elite

Info

Lyngbys U19-hold spiller hjemmekampe på Lyngby Stadions Bane 1 – kampene spilles som hovedregel lørdag eftermiddag. Træningen foregår også på banerne på Lyngby Stadion, hvor der trænes flere gange ugentligt i eftermiddagstimerne.

Presse

Ønsker du interviews med spillere og/eller trænere på U19-holdet bedes du henvende dig på forhånd. Alle interviewaftaler laves mellem dig og kommunikations-afdelingen, der formidler kontakten til den eller de pågældende personer, der ønskes interviews med. Det er i forbindelse med kamp altid muligt at få en kommentar fra cheftræneren eller assistenttræneren, men alle spillerinterviews skal anmodes på forhånd – send din anmodning til Janni Møller Thomsen via e-mail: jmt@lyngby-boldklub.dk.

Har du behov for at komme i kontakt med en person på U19-holdet?

Henvendelser vedrørende U19-holdet, kampe og træning generelt kan rettes til cheftræner Mads Kristensenmfk@lyngby-boldklub.dk

Trænere

Navn:Titel: