U-14 elite

Info

Lyngbys U14-hold spiller hjemmekampe på Lyngby Stadions Bane 1 – kampene spilles som hovedregel lørdag eftermiddag. Træningen foregår også på banerne på Lyngby Stadion, hvor der trænes flere gange ugentligt i eftermiddagstimerne.

Presse

Ønsker du interviews med spillere og/eller trænere på U14-holdet bedes du henvende dig på forhånd. Alle interviewaftaler laves mellem dig og kommunikationsafdelingen, der formidler kontakten til den eller de pågældende personer, der ønskes interviews med. Det er i forbindelse med kamp altid muligt at få en kommentar fra cheftræneren eller assistenttræneren, men alle spillerinterviews skal anmodes på forhånd – send din anmodning til Janni Møller Thomsen via e-mail:
jmt@lyngby-boldklub.dk

U-14 Drenge ligaen

Kontaktpersoner

Har du behov for at komme i kontakt med en person på U14-holdet? Henvendelser vedrørende U14-holdet, kampe og træning generelt kan rettes til træner Bertram Gylling på:
bg@lyngby-boldklub.dk

Trænere