Det unikke ved Lyngby Stadion, som samtidig gør oplevelsen sÌrligt egnet til familier, er, at fanzonen ligger inde pü stadion. Du kan have børnene legende lige ved siden af, mens du stür og ser kampen pü tÌtteste hold.  Vi gür op i at levere den bedste familieoplevelse, som vores fantastiske fancrew altid sørger for.

De Smü Vikinger er Lyngby Boldklubs gratis børneklub.
Som medlem für man:

• Personligt medlemskort
  • Gratis adgang til alle hjemmekampe – kun stĂĽpladser
  • Personlig fødselsdagshilsen fra sin yndlingsspiller med posten
  • Fødselsdagsvoucher – gave kan afhentes i fanshoppen pĂĽ kampdage
  • Eksklusive events
  • 10% pĂĽ alt i fanshoppen pĂĽ kampdage

Tilmeld dit barn lige her!

Kunne du tÌnke dig at holde en unik fødselsdag for alle dine venner, med aktiviteter, mad, fodbold og kagemand? Sü er Lyngby Boldklubs børnefødselsdag lige noget for dig.

I familiezonen er der aktiviteter for büde den fodboldinteresserede og den der bare gerne vil hygge sig. Du sørger for vennerne, vi sørger for underholdning, mad og drikke, sü du og dine venner kan fü en uforglemmelig dag.

Har du spørgsmål, forslag eller ønsker du at booke – så skriv til vores eventmanager

Martin Sørensen pü mso@lyngby-boldklub.dk

• Fri entrĂŠ
  • Aktiviteter
  • Lyngby-pølse med 2 brød
  • Drikkevarer
  • Kagemand
  • Møde med Haakon
  • Gave fra Lyngby Boldklub
  • Fri entrĂŠ og mad for 2 forĂŚldre
  • Mulighed for køb af ekstra forĂŚldrepakke
  • Mulighed for at tilkøbe Lyngby-trøje (499,- pr. stk)

Min. 10 deltagere

200 kr. pr. barn

“Grunden til, vi elsker at komme pĂĽ Lyngby Stadion, er den nĂŚrvĂŚr der er fra spillerne og trĂŚnerne. Klubben er sĂĽ fantastisk og helt specielt, som ingen andre klubber er.

Vi har som familie, sü mange gode oplevelser pü Lyngby stadion, fødselsdagsfest, holddag i tv-studiet, oprykningsfejring, kørt bolden pü banen, mange oplevelser i fanzonen, løbet med spillerne pü banen, virkelig mange gode kampe og meget meget mere.

Lyngby stadion er bare noget helt særligt, så bliv ved med det gode arbejde I gør for familier og børn på stadion.”

– Jane, forĂŚlder

Fanzonen byder på en masse for børn i alle aldre. Dagli’ Brugsen Ørholm har sørget for, at der bliver leveret frisk frugt til vores hjemmekampe.

Pü Lyngby Stadion har vi altid aktiviteter for børn:

• Carlsberg Sport Pannabane
  • Carl Ras Hoppeborg
  • Carlsberg Sport Dartskive & fartmĂĽler

Du kan altid kontakte os pr. mail; kundeservice@lyngby-boldklub.dk og høre os, om dine tabte genstande er blevet indleveret pü kontoret.