Velkommen hos De Små Vikinger

Meld dig ind i Lyngby Boldklubs nye børneklub – De Små Vikinger! Her bliver du en del af Lyngby Boldklub og får først og fremmest gratis adgang til alle vores hjemmekampe.

Derudover kan du glæde dig til at modtage tilbud om unikke fan-oplevelser for børn, eksempelvis rundtur på stadion på en kampdag, møde med spillerne og meget andet.

Du kan være medlem til og med den sæson, du fylder 14 år.

Som medlem får du glæde af:

• Personligt medlemskort
  • Gratis adgang til hjemmekampe på Lyngby Stadion*
  • *Begrænset adgang under corona. Til kampe, hvor vi kan være min. 2000, vil der være et særlig afsnit med 100 billetter kun afsat til De Små Vikinger og deres familie
  • Personlige fødselsdagshilsener fra sin yndlingsspiller sendt med posten
  • Særlige børneevents – Rundtur på stadion, få at lov spille mod spillere, se en træning
  • Gave på fødselsdag kan afhentes i shoppen på kampdage
  • 10% rabat på alt i shoppen på kampdage
  • Indmeldingsgave udleveret ved afhentning af medlemskort

Vi har desværre været nødsaget til at begrænse en del af de ting, vi kan tilbyde børneklubben under covid-19 epidemien

• Medlemskortene kan ikke bruges, men til udvalgte kampe vil man i stedet kunne trække en billet her på hjemmesiden. Information vedrørende dette vil blive sendt på mail forud hver kamp
  • Det er ikke altid muligt at afhente kort og indmeldesgaver i billetksuret, hvis det skulle være muligt til den pågældene kamp, så vil dette blive meldt ud på mail.
  • Fanshoppen er lukket på kampdage under covid-19.

Meld dig ind her!

/ ( dd / mm )
Bekræft

De Små Vikinger er i dag

Spørgsmål og svar

Her kan du bliver lidt klogere på hvad det vil sige, at være medlem af “De Små Vikinger”

Nej. Det er gratis at være medlem af “De Små Vikinger”

Alle under 14 år kan være medlem af “De Små Vikinger”. Dit medlemsskab løber til og med den sæson, hvor du fylder 14 år. Dvs. du er også medlem i den sæson, hvor du fylder 14 – uanset hvornår på sæsonen du har fødselsdag.

En sæson løber fra 1. juli og 30. juni det efterfølgende år.

En sæson løber – uanset hvilken række Lyngby Boldklub spiller i – fra 1. juli til 30. juni det efterfølgende år.

Hvert medlem kan afhente et personligt medlemskort, der mod fremvisning og scanning på stadion giver adgang til Lyngby Boldklubs kampe.

Vi bruger udelukkende informationerne til at opfylde de medlems-fordele, der er i programmet. Det vil sige sende mails med tilbud, fødselsdags-kort med posten og lignende.

Du afhenter dit medlemskort i vores billetsalg forud for førstkommende hjemmekamp. Har du bestilt medlemsskab mindre end to hverdage før kampen skal du medbringe din bekræftelses-mail som entré.