Kategori: Video

Sæsonens Basse: Gytkjærs saksespark

I var ikke i tvivl om ‘Sæsonens Basse’. Frederik Gytkjærs saksespark imod FC Fredericia i forårspremieren var i front fra start af og løb med over 50% af stemmerne i afstemningen. Stort tillykke, Gyt!

Læs mere »

Afstemning: Sæsonens basse skal kåres!

Sammen med KonditorBager Bagsværd skal vi have kåret sæsonens basse, og derfor har vi brug for jeres hjælp! Skal det være Frederik Gytkjærs saksespark, Emil Nielsens overtidsscoring eller et helt tredje mål, som skal vinde titlen?

Læs mere »

Highlights: Selvmål sikrede tre utroligt vigtige point

Første halvleg i topdysten mod Hvidovre IF var præget af nervøsitet hos begge mandskaber. Efter pausen satte vi os på spillet med det samme og skabte momentum. Det resulterede i kampens enlige scoring, da Adam Sørensen kom til baglinjen efter flot sammenspil. Tæt under mål skubbede en Hvidovre-spiller bolden det sidste stykke over stregen til 1-0, som sikrede os alle tre utroligt vigtige point. 

Læs mere »

Highlights: Bjellands første ligamål var ikke nok i Horsens

På en rigtig svær fredag aften på udebane mod AC Horsens fik Andreas Bjelland bragt balance i regnskabet med et fantastisk hovedstød til 1-1 med ti minutter igen. Hjemmeholdet svarede dog igen kort efter, og kom foran med 2-1 på et hovedstød. Selvom vi smed alt frem til sidst, og Frederik Ibsen var med i feltet på et par hjørnespark, så måtte vi tage hjem med et nederlag.

Læs mere »

Highlights: Nielsen skød os på førstepladsen efter 97 minutter

Det var en vild lørdag på Lyngby Stadion, da førstepladsen fra FC Helsingør kom på besøg. Et point havde vi blot op til dem, så en sejr kunne sende os til tops. Kulissen var på kogepunktet og sæsonrekorden blev smadret med hele 5.256 fans på lægterne. De Kongeblå drenge levede op til presset fra tilskuerne, efter Emil Nielsen afgjorde kampen i den dybe overtid. Genlev den fantastiske lørdag i vores highlights øverst.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products