Billetsalg

Du kan til alle vores hjemmekampe købe din billet i forsalg – så sparer du både tid og penge! Klik her!

Du behøver ikke at printe din billet ud, hvis du har din billet på smartphone, da den her kan scannes derpå. Husk blot at have strøm på telefonen.

Du kan naturligvis spare endnu flere penge ved at købe et sæsonkort! Det gør du også på vores webshop.

Salg på stadion

Hjemmebane- og neutrale fans
Ved den nordlige indgang ved trænings-banerne ligger Indgang 3. Her kan du købe billetter til de åbne afsnit tilhørende Lyngby Boldklubs hjemmepublikum, stemnings-afsnit, familie-afsnit samt neutrale afsnit. Herfra er der adgang til de to langside-tribuner.

Udehold
Udeholdets tilskuere kan købe billetter online eller i selve indgangen til stadion ved indgang 8. Fra udeholdets indgang er der adgang til det lukkede udebaneafsnit på “Ståpladser Syd” og/eller Udebanetribunen.

Køb online Køb på stadion
Voksen100 kr.130 kr.
Børn u/14*70 kr.100 kr.
Studerende**70 kr.100 kr.
Pensionister70 kr.100 kr.

** Prisen gælder aktive studerende, og gyldigt studiekort skal fremvises ved indgangen sammen med billetten.
*Husk dit barn under 14 kan komme gratis ind ved indmeldelse i vores børneklub De Små Vikinger. Det kan du læse om her.

NB: Børn under 3 år kommer gratis ind i følgeskab med voksen. Hvis du ønsker dit barn skal have sin egen siddeplads skal du uanset alder købe en billet.

Husk også du kan købe sæsonkort som abonnement, hvor priserne starter fra 50 kr. om måneden. Det kan du købe ved at klikke her.

Se produkter