NETVÆRKET

I MorgenNetværket hepper vi på hinanden! Vi fejrer hinandens sejre, og vi opnår nye mål  sammen – for hinanden og med hinanden.

MorgenNetværket er et aktivt erhvervsnetværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende, der mødes hver tredje onsdag. Kom og oplev styrken ved netværk – og netværkets netværk.

Prøv et gratis netværksmøde!

Hos os kan du prøve gratis, inden du melder dig ind – det er næsten som i fitnesscenteret!

Så hvis du er interesseret, vil vi gerne invitere dig indenfor – helt gratis og uforpligtende!

12 årlige morgennetværksmøder

I Lyngby Boldklub får du mulighed for at netværke aktivt med forskellige faggrupper og virksomheder ved de 12 årlige netværksmøder. 

Professionel facilitator på møderne

Du er altid i trygge, givende hænder hos Lyngby Boldklubs netværksfacilitatorer. I denne sponsorpakke vil du opleve, at networking og forretning er i fokus. Det er to begreber, som hjælper dig på vej til at skabe øget vækst i din virksomhed. På morgenmøderne oplever du en professionel facilitator, der sørger for at lede morgenmøderne, så de er motiverende, lærerige, inspirerende og udviklende. 

Faglige oplæg

Til udvalgte møder kombineres netværksdelen med faglige oplæg fra interessante foredragsholdere, som med deres mangeårige faglige viden som eksperter og med speciale i forskellige nicheområder, kan medvirke til at understøtte netværkets overordnede formål – at skabe forretning for medlemmerne

Netværket giver anledning til, at vi står sammen om byen, og det bidrager også en hel del til en virksomhed som vores. Så kom ind og bidrag i netværket.

business app digital erhvervsnetværk
BusinessAPP

Hos Lyngby Boldklub er netværket også digitalt

Som partner har du altid adgang til partnernetværkets fordele via vores BusinessApp. Her finder du kontaktinfo på hele netværket, søger efter tilbud eller kontakter og får seneste nyt fra klubben – også før det sker!

Indhold i netværkspakken

Netværkspakken med adgang til vores 12 årlige morgenmøder indeholder både hospitality, netværk, adgang til events og eksponering. 

Lyngby Boldklubs netværk er unikt i forhold til viljen til at ville hjælpe hinanden – både med forretning og med andre udfordringer. Møderne er altid lærerige, og giver dig god energi og inspiration. 

Opnå synlighed med netværkspakken

Du får dit logo logo på partnervæggen, på B2B skærme i Carl Ras Loungen og omtale på LinkedIn, når du indgår en aftale med os. Du netværker og skaber relationer til mange spændende virksomheder, som kan gavne din forretning på sigt.


Det handler om at skabe gode relationer

Vi køber ofte af folk vi kender, og vi får anbefalinger fra folk vi kender, inden vi køber noget. 

Du kender det fra, at du skal bruge en håndværker, en god massør eller mangler en lækker frokost. Du får en god anbefaling fra naboen eller kollegaen, der har god erfaring med netop den café, der laver vildt lækre og sunde sandwich. Eller får tip, om lige præcis den håndværker, der kan  lave de ekstra fede detaljer på badeværelset og til en rigtig god pris.

Både caféen, massøren og håndværkeren anbefaler vi videre. Hvorfor mon?

Fordi vi har haft gode oplevelser med dem, og de oplevelser vil vi gerne give videre til folk, vi kender og holder af.

Det er relationer, relationer og atter relationer, der tæller, når vi vælger, hvor vi vil handle. Så kom med i netværket og blive synliggjort. Lad de andre finde ud af, hvad du kan, hvem du er, og hvad du tilbyder.

NetværkspaRTNER

Priserne for at deltage i MorgenNetværket starter ved 24.000 kr. pr. år. Det er muligt at betale fleksibelt i rater – eller tilvælge en abonnementslignende løsning, hvor I betaler 2.000 kr. pr. måned.

MorgenNetværket kan også tilvælges som en del af et større partnerskab med mere eksponering og hospitality.

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne!

 • Adgang til MorgenNetværks-møderne, 12 gange pr. år
 • Forplejning til alle møder
 • Networking, relationer og forretning er i fokus på møderne.
 • Professionel facilitator
 • Adgang til LBK Business App
 • Invitation til sæsonstartevent (lysfest)
 • Invitation til partnerjulefrokost
 • Invitation til 3 årlige businessevents
 • 1 plads på netværksrejsen
 • 3 kampe med hospitality-adgang til netværksbordet i Klub Lounge
 • 4 alm. stadionbilletter til alle hjemmekampe
 • Adgang til særligt convenience-afsnit med siddepladser, ekstra høj service, gratis kaffe og mulighed for at låne tæpper.
 • Basis logo- og linkpakke til vores hjemmeside og app
 • Logo på B2B-skærme og partneroversigter
 • Mulighed for tilkøb af skilte og digitale kampagner
 • Kommerciel ret til at anvende LBKs logo

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan indgå et samarbejde. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig indenfor kort tid.

Forretningsmuligheder i netværket

I Lyngby Boldklubs netværk er der som sagt fokus på forretningen, og der deles derfor ivrigt ud af gode erfaringer. Der gives samtidig mange nye åbninger til forretningsmuligheder.

Vores netværk

Vores Morgennetværk handler først og fremmest om relationer og om at møde de mange spændende muligheder, der er for lige præcis dig. Men vi kommer ikke udenom, at vi udbyder netværket i en fodboldklub – og derfor følger der også en tilknytning til Lyngby Boldklub med.

Med i pakken følger adgang til Lyngby Boldklubs hjemmekampe samt en række andre partnerydelser, som gør din virksomhed til en aktiv del af Lyngby Boldklubs partnernetværk.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products

Har du et spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget eller ønsker at indgå i en dialog om et samarbejde.

Kontakt os direkte