U-17 elite

Info

Lyngbys U17-hold spiller hjemmekampe på Lyngby Stadions Bane 1 – kampene spilles som hovedregel lørdag eftermiddag. Træningen foregår også på banerne på Lyngby Stadion, hvor der trænes flere gange ugentligt i eftermiddagstimerne.

Presse

Ønsker du interviews med spillere og/eller trænere på U17-holdet bedes du henvende dig på forhånd. Alle interviewaftaler laves mellem dig og kommunikations-afdelingen, der formidler kontakten til den eller de pågældende personer, der ønskes interviews med. Det er i forbindelse med kamp altid muligt at få en kommentar fra cheftræneren eller assistenttræneren, men alle spillerinterviews skal anmodes på forhånd – send din anmodning til Janni Møller Thomsen via e-mail:
jmt@lyngby-boldklub.dk

Kontaktpersoner

Har du behov for at komme i kontakt med en person på U17-holdet? Henvendelser vedrørende U17-holdet, kampe og træning generelt kan rettes til cheftræner Azad Corlu på:
aco@lyngby-boldklub.dk

Thies Aarøe
Kornelius Barslund
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products