Bil:
Drej af fra Helsingørmotorvejen ved afkørsel 16, (Lyngby C). Følg dernæst Klampenborgvej mod Lyngby Centrum i ca. 1 kilometer og drej i lyskrydset til højre ad Sorgenfrigårdsvej. Følg Sorgenfrigårdsvej indtil det første lyskryds og drej her til højre ad Lundtoftevej. Derefter har man Lyngby Stadion på venstre hånd.


S-tog:

Linje A og E kører i hverdagene til Lyngby Station
I weekender og helligdage er det kun linje A, der kører til Lyngby Station.

Nærumbanen-Lyngby Lokalstation:
Det er også muligt at benytte Nærumbanen (Jægersborg-Nærum), der stopper ved Lyngby Lokalstation. Derfra er der cirka 500 m til stadion og alternativt kan bus 353 benyttes. Nærumbanen forbinder med S-togs-nettet ved Jægersborg Station.

Bus
Bus 300S (mod Ishøj eller Nærum) og bus 353 (mod Lyngby st. eller Helsingør st.) standser ved stoppestedet “Lyngby Svømmehal”, der ligger lige ved indkørslen til Lyngby Stadion.

Bus 182 og 183 standser ved “Sorgenfrigårdsvej/Nørregade”, der ligger tæt på Lyngby Stadion.

Parkerings-mulighederne ved stadion er ofte begrænset, hvorfor publikum opfordres til også at benytte parkeringen ved DTU, et lille stykke længere henne ad Lundtoftevej.

Se oversigten over parkeringsmuligheder ved besøg på Lyngby Stadion.

Hjemmebaneafsnit: Port 9 (HOVEDINDGANG) – adgang gennem kolonihaverne. Porten åbner 2 timer før kick off.

Hjemmebaneafsnit: Port 8 – adgang gennem kolonihaverne. Porten åbner 1 time før kick off.

Udebaneafsnit: Port 1 – Adgang fra Sorgenfrigårdsvej. Porten åbner 1 time før kick off.

Du kan til alle vores hjemmekampe købe din billet i forsalg. Du sparer både tid og penge! Klik her!

Billetten behøver ikke blive printet ud, hvis du har din billet på smartphone, da billetten kan scannes derpå. Husk blot at have strøm på telefonen.

Du sparer endnu flere penge ved at købe et sæsonkort! Det gør du også på vores webshop.

 

Online ståpladser

Online siddepladser

Køb på stadion*

Voksen

120 kr.

130 kr.

150 kr.

Børn u/14**

90 kr.

100 kr.

120 kr.

Studerende***

90 kr.

100 kr.

120 kr.

Pensionister

90 kr.

100 kr.

120 kr.

Billetskuret åbner for salg af billetter 2 timer før kampstart.

*) NB: Der sælges kun ståplads-billetter i billetsalget på stadion. Skal du have en siddeplads skal du derfor købe i forsalg.

**) Børn under 3 år kan kommer gratis ind og behøver ikke egen billet – med mindre du ønsker at barnet får sin egen siddeplads. I det tilfælde skal du købe en børnebillet i forsalg.

Er dit barn under 14 år og Lyngby-fan kan barnet komme gratis ind ved indmeldelse i vores børneklub De Små Vikinger. Det kan du læse om her.

***) Prisen gælder aktive studerende, og gyldigt studiekort skal fremvises ved indgangen sammen med billetten.

Husk også du kan købe sæsonkort som abonnement, hvor priserne starter fra 89 kr. om måneden. Det kan du købe ved at klikke her.

Har du et spørgsmål, så send en mail til kundeservice@lyngby-boldklub.dk

Den legendariske Lyngby-Pølse fra Öxneholm er altid på menukortet på Lyngby Stadion. Derudover kan du købe øl og sodavand fra Carlsberg.

Vi har altid et vegetarisk alternativ, hvis man ikke spiser kød. 

Fadøl: 55 kr. 0,4 liter.
6 fadøl: 300 kr. 6x 0,4 liter
Lyngby-Pølse: 55 kr. m. 2 brød
Sodavand/vand: 30 kr. 0,4 liter
Vegetarret: 50 kr. 

Fanshoppen er åben på kampdage. Shoppen har stort udvalg af Lyngby Boldklub-spillertrøjer og merchandise. Fanshoppen findes på kampdage i fanzonen

Se shoppens fulde udvalg her.
Du kan kontakte shoppen på webshop@lyngby-boldklub.dk

Som fan til udeholdet glæder Lyngby Boldklub sig til at tage imod dig, og give dig en god oplevelse. I udebaneafsnittet har du mulighed for at købe den legendariske Lyngby-Pølse. 

Indgang via port 1 (ved grusparkeringen).

Tifo og flag-muligheder

På Lyngby Stadion ønsker vi at have en positiv fankultur. Dette gælder også for vores gæstende fans i udebaneafsnittet. Derfor har udeholdets fans rimelig vide rammer, når det kommer til fanmaterialer på udebaneafsnittet.

En liste over mulige materialer, som ikke behøver forhåndsgodkendelse er:

  • Små flag
  • Megasize (3×3 meter)
  • Trommer
  • Megafoner
  • Bannere – gruppebannere, tribune-bannere mv. i 1,5 meters højde
  • Creperuller
  • Konfetti
  • Derudover er ekstra remedier naturlige. Dette gælder strips, gaffatape, malertape, ekstra batterier mv.

Store bannere, rulleflag og større tifo-arrangementer kræver en ansøgning til Lyngby Boldklubs sikkerhedschef, men som udgangspunkt er vi positive stillede overfor tifo-ansøgninger.

Kontaktinfo

For yderligere spørgsmål kontakt din egen klubs SLO først – han eller hun kan i mange tilfælde hjælpe dig med de mest basale spørgsmål.

Har du behov for at kontakte en person i Lyngby Boldklub kan du kontakte:

Joachim Møller, SLO – jm@lyngby-boldklub.dk

I Superligaen er der vedtaget et fælles ordensreglement, som også gælder på Lyngby Stadion. Det indebærer følgende:


1. Fremvisning af billetter, adgangskort eller anden akkreditering, 
som giver ret til ophold på stadion, skal ske til en hver tid på opfordring fra kontrollører, politi eller anden myndighed. Desuden skal man være villig til at lade sig visitere af en kontrollør.

2. Tilskuere skal indtage den plads, der er anført på billetten, medmindre anden plads anvises af kontrollører eller andet personale.

3. Optagelse af levende billeder eller lyd og videregivelse af informationer fra kampen, tribuner og de øvrige stadionområder til kommercielt brug er ikke tilladt – uanset fremgangsmåde.

4. Dækning af skilte og reklamebander med bannere er ikke tilladt uden forudgående aftale.

5. Racistiske, homofobiske og andre nedsættende eller diskriminerende ytringer er strengt forbudt.

6. Videoovervågning på stadion kan forekomme af sikkerhedshensyn.

7. Overtrædelse af ordensreglementet vil uden videre kunne medføre bortvisning og eventuel afgift og / eller karantæne fra stadion. Bortviste gæster har ikke krav på at få deres billet eller adgangskort refunderet.

8. Lokale stadionreglementer og kontrollørernes anvisninger skal tillige efterleves.

9. Ovenstående punkter er ikke udtømmende.

Forbud og afgifter for overtrædelser 

Det er forbudt at forcere hegnet omkring fodboldbanen eller på anden vis opnå adgang til fodboldbanen. Gæster, der forcerer, forsøger at forcere eller har forceret hegnet omkring fodboldbanen eller på anden vis opnår eller forsøger at opnå adgang til fodboldbanen vil blive opkrævet en afgift på 10.000 kr., der forfalder til betaling øjeblikkeligt eller efter konkret aftale med klubben.

Det er forbudt at besidde pyroteknik på stadion. Gæster, der medbringer eller forsøger at medbringe fyrværkeri, lysraketter, romerlys eller andre pyrotekniske genstande vil blive opkrævet en afgift på 5.000 kr., der forfalder til betaling øjeblikkeligt eller efter konkret aftale med klubben.

Det er forbudt at benytte pyroteknik på stadion. Gæster, der benytter sig af fyrværkeri, lysraketter, romerlys eller andre pyrotekniske genstande, vil blive opkrævet en afgift på 5.000 kr., der forfalder til betaling øjeblikkeligt eller efter konkret aftale med klubben.

Det er forbudt at kaste genstande på eller mod banen og/eller mod andre tilskuere. Gæster, der kaster med genstande på banen eller mod banen og/eller mod andre tilskuere vil blive opkrævet en afgift på 5.000 kr., der forfalder til betaling øjeblikkeligt eller efter konkret aftale med klubben.

Det er forbudt at forsøge på eller at tage ophold på stadion, for personer der er ramt af karantæne. Ophold på stadion eller forsøg på at tage ophold på stadion af karantæneramte personer vil blive opkrævet en afgift på 5.000 kr., der forfalder til betaling øjeblikkeligt eller efter konkret aftale med klubben.

Det er forbudt at besidde og/eller benytte maskering på stadion. Gæster, der besidder og/eller benytter maskering, vil blive opkrævet en afgift på 5.000 kr., der forfalder til betaling øjeblikkeligt eller efter konkret aftale med klubben.

Betaling af ovennævnte afgifter udelukker ikke anvendelse af øvrige sanktioner og retsforfølgelse. 

Ordensreglementet er tiltrådt af samtlige klubber i landets elitedivisioner.

Formålet med et fælles ordensreglement i Superligaen er, at tilskuere til fodboldkampe skal være trygge før, under og efter arrangementet på stadion. Alle uanset alder, udseende, religion og kulturel baggrund er velkomne på stadion. Stadionreglementet gælder for hele stadionområdet, herunder ved banen, på tribunerne og arealerne omkring stadion inden for hegnet, hovedbygningen, brandvejene omkring stadion samt tilknyttede parkeringsarealer.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products