Partnertilbud

Gør et kup hos vores partnere

Se udvalgte tilbud til alle kongeblå fans fra vores trofaste partner – Støt dem som støtter os!

Køb vin hos Distinto og støt Lyngby Boldklub med 10% af din ordre!

Distinto er Lyngby Boldsklubs foretrukne partner på vin. Virksomheden har specialiseret sig i italiensk vin af meget høj kvalitet - til skarpe priser. Når du handler hos Distinto sender Distinto 10% af værdien af din ordre tilbage til Lyngby Boldklub. Så husk at skriv i kommentarfeltet, at du ønsker at støtte Lyngby Boldklub!

Profiltøj og merchandise med indbygget støtte til De Kongeblå fra LBK!

BestPromotion leverer profiltøj, merchandise, firmagaver og alt andet, der lugter af individualiserede opgaver med logo på. BestPromotion samarbejder med Lyngby Boldklub og giver som del af samarbejdet 5% af din ordreværdi tilbage til Lyngby Boldklub. Husk at oplyse, at du har valgt BestPromotion, fordi de er partner med LBK!

Køb dit fodboldudstyr hos Unisport og støt moderklubben LB1921

Hos Unisport finder du alt det nyeste indenfor fodboldgear, støvler, træningstøj og spilletrøjer. Rimer det på fodbold, så rimer det også på Unisport! Er du medlem af moderklubben kan du benytte en særlig rabatkode - og samtidig støtte moderklubben LB1921. Du finder rabatkoden i din Holdsport-app.

Køb ting til hjemmet hos Deluxe Home og få kongeblå rabat


Livstilsforretningen Deluxe Home er blevet ny partner hos Lyngby Boldklub. I den forbindelse vil Deluxe Home gerne tilbyde alle kongeblå venner en rabat på 15 % på alle ikke nedsatte varer til vores samarbejdspartnere. Du kan besøge Deluxe Home på Bernstorffsvej 135 i Hellerup eller online på www.deluxehome.dk, hvor du skal bruge rabatkoden LBK for at få 15 %.

Køb vin hos Distinto og støt Lyngby Boldklub med 10% af din ordre!

Distinto er Lyngby Boldsklubs foretrukne partner på vin. Virksomheden har specialiseret sig i italiensk vin af meget høj kvalitet – til skarpe priser. Når du handler hos Distinto sender Distinto 10% af værdien af din ordre tilbage til Lyngby Boldklub. Så husk at skriv i kommentarfeltet, at du ønsker at støtte Lyngby Boldklub!

Køb dit fodboldudstyr hos Unisport og støt moderklubben LB1921

Hos Unisport finder du alt det nyeste indenfor fodboldgear, støvler, træningstøj og spilletrøjer. Rimer det på fodbold, så rimer det også på Unisport! Er du medlem af moderklubben kan du benytte en særlig rabatkode – og samtidig støtte moderklubben LB1921. Du finder rabatkoden i din Holdsport-app.

Køb ting til hjemmet hos Deluxe Home og få kongeblå rabat


Livstilsforretningen Deluxe Home er blevet ny partner hos Lyngby Boldklub. I den forbindelse vil Deluxe Home gerne tilbyde alle kongeblå venner en rabat på 15 % på alle ikke nedsatte varer til vores samarbejdspartnere. Du kan besøge Deluxe Home på Bernstorffsvej 135 i Hellerup eller online på www.deluxehome.dk, hvor du skal bruge rabatkoden LBK for at få 15 %.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop