Partnertilbud

Få en stor oplevelse i Cirkusrevyen – og støt samtidig De Kongeblå

Cirkusrevyen og Lyngby Boldklub samarbejder i 2019, hvor den berømte revy på Bakken nok engang åbner teltet til store oplevelser for hele familien. Køber du din billet gennem Lyngby Boldklub støtter du os med 10% af billetprisen – det eneste du skal gøre er at klikke på knappen herunder eller klik dig ind på adressen cirkusrevyen.dk/billetsalg/lyngby-boldklub

Køb vin hos Distinto og støt Lyngby Boldklub med 10% af din ordre!

Distinto er Lyngby Boldsklubs foretrukne partner på vin. Virksomheden har specialiseret sig i italiensk vin af meget høj kvalitet – til skarpe priser. Når du handler hos Distinto sender Distinto 10% af værdien af din ordre tilbage til Lyngby Boldklub. Så husk at skriv i kommentarfeltet, at du ønsker at støtte Lyngby Boldklub!

Køb dine blomster hos Gamst på Lyngby Hovedgade og støt LBK med 10%

Gamst Blomster er netop rykket ind på Lyngby Hovedgade, og er samtidig blevet partner med Lyngby Boldklub. I den forbindelse tilbyder blomsterhandleren på Lyngby Hovedgade 37 en rabat på 10% til vores samarbejdspartnere.

Du kan besøge Gamst Blomster på Lyngby Hovedgade 37 og læse mere om blomsterhandleren på www.gamstblomster.dk

Køb dit fodboldudstyr hos Unisport og støt moderklubben LB1921

Hos Unisport finder du alt det nyeste indenfor fodboldgear, støvler, træningstøj og spilletrøjer. Rimer det på fodbold, så rimer det også på Unisport! Er du medlem af moderklubben kan du benytte en særlig rabatkode – og samtidig støtte moderklubben LB1921. Du finder rabatkoden i din Holdsport-app.

Profiltøj og merchandise med indbygget støtte til De Kongeblå fra LBK!

BestPromotion leverer profiltøj, merchandise, firmagaver og alt andet, der lugter af individualiserede opgaver med logo på. BestPromotion samarbejder med Lyngby Boldklub og giver som del af samarbejdet 5% af din ordreværdi tilbage til Lyngby Boldklub. Husk at oplyse, at du har valgt BestPromotion, fordi de er partner med LBK!