U-13 elite

Info

Lyngbys U13-hold spiller hjemmekampe på Lyngby Stadions Bane 1 – kampene spilles som hovedregel lørdag eftermiddag. Træningen foregår også på banerne på Lyngby Stadion, hvor der trænes flere gange ugentligt i eftermiddagstimerne.

Presse

Ønsker du interviews med spillere og/eller trænere på U13-holdet bedes du henvende dig på forhånd. Alle interviewaftaler laves mellem dig og kommunikations-afdelingen, der formidler kontakten til den eller de pågældende personer, der ønskes interviews med. Det er i forbindelse med kamp altid muligt at få en kommentar fra cheftræneren eller assistenttræneren, men alle spillerinterviews skal anmodes på forhånd – send din anmodning til Theis Fischer via e-mail:
tf@lyngby-boldklub.dk

Kontaktpersoner

Har du behov for at komme i kontakt med en person på U13-holdet? Henvendelser vedrørende U13-holdet, kampe og træning generelt kan rettes til træner Emil La Cour på:
elc@lyngby-boldklub.dk

Trænere