LB MorgenNetværk

Lyngby Boldklubs MorgenNetværk er et aktivt erhvervsnetværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende. Vi mødes hver tredje onsdag morgen. Kom og oplev styrken ved netværk – og netværkets netværk.

Vores MorgenNetværk handler først og fremmest om relationer og om at møde de mange spændende muligheder, der er for at skabe forretning. Men vi kommer ikke uden om, at vi udbyder netværket i en fodboldklub – og derfor følger der også en tilknytning til Lyngby Boldklub med!

Du melder dig først ind, når du er sikker på at det er noget for dig! Du har således mulighed for at prøve et netværksmøde gratis inden du beslutter dig. Når du melder dig ind, er du bundet til en aftale på enten et helt eller halvt år. Derefter kan aftalen opsiges til udgangen af en periode

Program – foråret 2019

Onsdag d. 9. januar 2019

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Onsdag d. 6. februar 2019

Dagens emne:

Lyngby Boldklubs netværk har gjort et scoop ved at få et sjældent indlæg fra en af de bedste fra den danske sportsverden. Peter Gade vil dele ud af sine erfaringer fra en karriere på topplan og indvie os i hvilke paralleller, som han ser der er mellem at være en motiveret topperformer indenfor henholdsvis Sports- og Forretningslivet. Snyd ikke dig selv for dette unikke og inspirerende indlæg.

Program:

7.00: Morgenmad
7.10: Velkomst & søgesedler
7.20: Netværks standup – En hurtig 1 min. præsentation
7.40: Præsentation af gæster og nye medlemmer
7.45: Indlæg af Peter Gade – paralleller mellem sport og forretning
8.30: Succesrunde
8.40: Kåring af månedens netværker
8.45: Netværk, søgninger, planlægning
9.00: Tak for i dag!

Onsdag d. 6. marts 2019

Dagens emne:

Som altid er Lyngby Boldklubs netværk fokuseret på at hjælpe deltagerne med at optimere deres forretningsmuligheder. På netværksmødet den 6. marts arbejder vi med at du får sparring på hvilke kunder der er de bedste til dig og hvordan du finder dem. De to emner vi arbejder med på dagen, vil give dig et stort indblik i hvordan du både giver og modtager information som vil give dig flere forretningsmuligheder når du deltager i et erhvervsnetværk – vi ser frem til at se dig.

Efter netværksmødet kan medlemmer fra netværket deltage i canvas træning hvor vi går direkte ud og sikrer at der bliver skabt forretningsmuligheder med det samme og der også trænes i at gentage det hjemme på kontoret.

Program:

7.00: Morgenmad
7.10: Velkomst & søgesedler
7.20: Præsentation gæster og nye medlemmer
7.30: Kåring af månedens netværker
7.35: Dagens første emne: Den rigtige kunde til din forretning
8.10: Dagens andet emne: Netværks-kendskab der fører til forretning
8.45: Netværk, Søgninger, Planlægning
9.00: Tak for idag

NB: Efter mødet vil der være fælles canvas-træning for alle interesserede!

Onsdag d. 3. april 2019

Program tilgår