LB MorgenNetværk

Lyngby Boldklubs MorgenNetværk er et aktivt erhvervsnetværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende. Vi mødes hver tredje onsdag morgen. Kom og oplev styrken ved netværk – og netværkets netværk.

Vores MorgenNetværk handler først og fremmest om relationer og om at møde de mange spændende muligheder, der er for at skabe forretning. Men vi kommer ikke uden om, at vi udbyder netværket i en fodboldklub – og derfor følger der også en tilknytning til Lyngby Boldklub med!

Du melder dig først ind, når du er sikker på at det er noget for dig! Du har således mulighed for at prøve et netværksmøde gratis inden du beslutter dig. Når du melder dig ind, er du bundet til en aftale på enten et helt eller halvt år. Derefter kan aftalen opsiges til udgangen af en periode

Program – efterår 2019

Onsdag d. 14. august 2019

One-to-One møder
Efterårets første netværksmøde sparkes i gang med en netværks Speeddating. På One-to-One møder får vi mulighed for at lære hinanden lidt bedre at kende og finde områder, hvor vi kan hjælpe hinanden til mere forretning, sparring og andre områder, der er vigtige for jer.

Vi optimerer stadig måden at lave søgninger på, I får muligheden for at notere dem i starten af mødet, og vi samler så op på alle søgninger sidst på mødet. Så forbered dig på hvem du ønsker tættere dialog med at have din LinkedIn klar – så arbejder vi med, at du får de kontakter, der kan fremme din forretning.

7.00: Morgenmad
7.10: Velkomst
7.15: Udfyld søgesedler og giv dem til Rikke og Dennis
7.25: Præsentation gæster og nye medlemmer
7.30: Succesrunde
7.40: Kåring af: MÅNEDENS NETVÆRKER
7.50: 10 minutters præsentation fra en medlemsvirksomhed.
8.00: Dagens emne: Speeddating – One-to-One møder.
8:50: Søgninger i plenum

Onsdag d. 4. september 2019

Givers gain
De fleste ved, at i et godt netværk gælder det, at hvis alle bidrager – ja, så får alle mere.
På dette netværksmøde sikrer vi, at det sker og målsætningen er, at alle får inspiration til mindst tre nye forretningsmuligheder.
Og med en ca. 15 minutters forberedelse, er du klædt godt på at til både give og stor værdi, med hjem fra septembers netværksmøde.

Hvordan kan du forberede dig godt:

• Vær skarp på din historie – hvem er du? Hvilken værdi skaber du for dine kunder? Hvilke gode kunder har du i dag? Hvem vil du gerne i dialog med?
  • Kend dit eget netværk – Hvem er i dit tætte netværk? Hvem kan eventuelt hjælpe andre videre?
  • Vær klar til at både lytte og notere

7.00: Morgenmad
7.10: Velkomst
7.15: Udfyld søgesedler og giv dem til Rikke og Dennis
7.25: Præsentation gæster og nye medlemmer
7.30: Succesrunde
7.40: Kåring af: MÅNEDENS NETVÆRKER
7.50: 10 minutters præsentation fra en medlemsvirksomhed.
Henrik og Peter fra Ensure
8.00: Dagens emne: Netværk i grupperGivers Gain.
8:50: Søgninger i plenum

Onsdag d. 2. oktober 2019

6:45 – 7:15 Ankomst / morgenmad på kontoret hos Redmark

7:15 – 7:20 Til mødelokalet