LB MorgenNetværk

Lyngby Boldklubs MorgenNetværk er et aktivt erhvervsnetværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende. Vi mødes hver tredje onsdag morgen. Kom og oplev styrken ved netværk – og netværkets netværk.

Vores MorgenNetværk handler først og fremmest om relationer og om at møde de mange spændende muligheder, der er for at skabe forretning. Men vi kommer ikke uden om, at vi udbyder netværket i en fodboldklub – og derfor følger der også en tilknytning til Lyngby Boldklub med!

Du melder dig først ind, når du er sikker på at det er noget for dig! Du har således mulighed for at prøve et netværksmøde gratis inden du beslutter dig. Når du melder dig ind, er du bundet til en aftale på enten et helt eller halvt år. Derefter kan aftalen opsiges til udgangen af en periode

Program – forår 2020

Onsdag d. 4. marts 2020