Lyngby Boldklub inviterer til morgenseminar om digitale tendenser i 2016

Seminar: Digitale tendenser 2016

Lyngby Boldklub inviterer til morgenseminar om digitale tendenser i 2016. Konceptet er klart. 5 oplægsholdere á 5 minutter. 
Morgenkaffe, inspiration og netværk.  

De digitale og teknologiske platforme udvikler sig hele tiden. Til vores morgenseminar stiller vi skarpt på de nye trends og tendenser, som venter i 2016 og hvilke forbedringer, udfordringer og muligheder, det giver i virksomheden. 

Få viden fra fem inspirerende profiler der på forskellig vis beskæftiger sig med og har stor indsigt i det digitale og teknologiske felt. 
Mød oplægsholderne:
 

Thomas Reinholdt: Stifter og Partner hos WebEx giver sit bud på online marketing trends inden for SEO og google adwords.
Henrik Stig: Direktør hos IC Gruppen præsenterer en række begreber og buzz words, som kommer til at få betydning for udviklingen af IT-løsninger i 2016. 
Mikael Brøgger: Salgschef hos Rovsing Applications giver en status for brugen af digital signatur og ser på, hvad der ventes fremover af innovative løsninger inden for e-sikkerhed.  
Steen Rocatis: Direktør hos Bording A/S ser på, hvordan virksomheder i 2016 kan arbejde effektivt med cross-media kommunikation på tværs af digitale platforme.
Kristian Maimann: Kommunikationschef hos Lyngby Boldklub A/S sætter fokus på udviklingen af sociale medier og hvilke platforme, boldklubben kommer til at satse på i 2016.

DATO: Onsdag den 20. januar 2016 kl. 8.30 – 10.00. Registering og morgenmad fra kl. 8.15.  
STED: Danske Bank på Lyngby Hovedgade 25 (indgang til venstre for afdelingen, hvor der er ringeklokke til 2. sal, hvor arrangementet afholdes)
TILMELDING: Send en mail til Pernille Vaaben Nielsen på pvn@lyngby-boldklub.dk

NBL
Top