Lyngby Pilsner

Lyngby Boldklub har i samarbejde med Nørrebro Bryghus produceret klubbens helt egen øl – en Lyngby Pilsner. Lyngby Pilsneren

Lyngby Pilsneren er en økologisk, gylden pilsner præget af milde maltaromaer med et diskret krydret humleindslag. Smagen er rund og let fyldig uden påtrængende bitterhed og dufter af frisk humle.

Du kan købe den i en række dagligvarebutikker og på restaurationer i området. Se hvilke i kortet til højre.

Lyngby Pilsneren kan ligeledes bestilles online på Lyngby Boldklubs webshop – og afhentes i klubhuset inden for åbningstiderne. Klik her for at starte bestillingen.

Hvad siger anmelderne?

Vi lod to af vores profiler på fodboldbanen prøvesmage vores Lyngby Pilsner. Og uden at røbe for meget var de godt tilfredse! Se indslaget her: