Stückler med U16-landsholdet til Aegaen Cup

Lyngbys unge angriber Daniel Stückler (tv.) er blevet udtaget til U16-landsholdet, der spiller træningsturnering i januar måned.

Slutningen af januar byder på en af landets mest omtalte ture – ligalandsholdets tur til USA, hvor Lyngby har to spillere med. Men seniorspillerne er ikke de eneste, som skal bruge noget af januar i landsholdsregi. Også det yngste danske landshold, U16-landsholdet, skal udenlands.

Landsholdet deltager nemlig i Aegean Cup, der spilles fra den 20. til den 27. januar i Manisa i Tyrkiet. Truppen er netop blevet udtaget og den indeholdt nok engang Lyngbys unge angrebstalent Daniel Stückler, der markerede sig fornemt ved den sidste U16-landsholdssamling.

Ved den lejlighed blev det nemlig til to pladser i startopstillingen, masser af spilleminutter og også en scoring i de to svære forberedelseskampe på udebane mod Portugal. Kort efter fik Stückler lejlighed til at vise sine egenskaber frem i den engelske storklub Everton.

Danmark møder Tyrkiet, USA og Tjekkiet ved Aegaen Cup.

Top