TILBAGE PÅ BANEN FOR LYNGBY BOLDKLUB 💙⚽️

Brdr. Jensen VVS er også blevet partner i Lyngby Boldklub, og det er en “gammel” kending, der er vendt tilbage i den kongeblå trøje.

Thomas Sørensen bliver den faste mand i netværket, og direktør Bo Nørring Nielsen fortæller, hvorfor Brdr. Jensen VVS er blevet en del af Lyngby Boldklubs netværk.
“Brdr. Jensen VVS har ligesom Lyngby Boldklub ligget i byen i over 100 år, og vi har rigtig meget arbejde i lokalområdet, så at indgå et samarbejde med Lyngby Boldklub og det stærke netværk giver for os rigtig god mening,” fortæller han og fortsætter:
“Samtidig har vi i virksomheden fået en medarbejder ind, der har tilbragt mange år af sin karriere på fodboldbanen i klubben, som har snakket varmt om et samarbejde, lige fra han startede. Og ud fra de værdier, han fortæller om, at Lyngby Boldklub er bygget på, så tænker vi at dette kunne være et spændende match. Vi ser meget frem til samarbejdet og deltagelse i netværksarrangementerne.”

Brdr. Jensen VVS er en moderne installationsvirksomhed med 100 år i Kgs. Lyngby.
De er specialister indenfor vedvarende energi, kloakarbejde, tag- og facade, blikkenslager med eget produktionsværksted, samt mindre entrepriser.

Siden 2019 har de været certificeret partner med Dansk Drikkevandskontrol, hvor de sammen tilbyder eftersyn af bygningers kritiske vandinstallationer.

Læs mere om Brdr. Jensen VVS her. 

Velkommen tilbage i trøjen til Thomas. 💙⚽️
#SammenforLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products