Gregor: Vi har noget at revanchere

Lyngby Boldklub fik en over snuden ved seneste møde mod Randers FC, og det er en kamp, som Pascal Gregor ser frem til en revanchere søndag eftermiddag.

Søndag eftermiddag gæster Randers FC Lyngby Stadion, og det er en kamp, hvor der udover tre point også er revanche på højkant for De Kongeblå.

Seneste møde blev nemlig tabt med 6-2, og det er en kamp, som Pascal Gregor ser frem til at revanchere.

– Jeg synes, at vi leverede en ukarakteristisk præstation i Randers, og siden da, har vi spillet langt bedre og tætte kampe, hvor nogle af dem lige så godt kunne have tippet vores vej. Vi skal ud at fortsætte af det spor, og så er jeg også sikker på, at vi kan få en langt bedre oplevelse mod Randers den her gang, siger Pascal Gregor, som ser frem mod de sidste fem kampe af sæsonen.

– Det er en fantastisk spændende afslutning på sæsonen. Ingen er decideret overraskede over, at vi nu står overfor de her liv eller død kampe i maj, så vi skal bare ud at nyde det og udnytte, at vi har alt i egne hænder.

Kampen på søndag er sæsonens næstsidste kamp på Lyngby Stadion, og midterforsvareren ser frem til igen at spille foran egne fans.

– Vi elsker at spille hjemme på Lyngby Stadion foran vores fans, og der er intet vi hellere vil, end at kunne fejre en sejr med dem efter kampen på søndag. Jeg håber på, at vi endnu engang får en fantastisk atmosfære – der er brug for alle mand i de sidste kampe, slutter Gregor.

Pascal Gregor præsenteres af Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference.

#SammenForLyngby

Et enkelt point med hjem fra Sønderjylland

Finnsson: Vi skal være skarpe

Truppen til kampen mod Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products