Cobblestone vender tilbage til Lyngby Boldklubs partnernetværk

Vi er altid glad for at se velkendte ansigter, og det er skønt at kunne sige velkommen tilbage til Cobblestone, der igen bliver en del af Lyngby Boldklubs partnernetværk, og vi glæder os til samarbejdet.
Cobblestone
Cobblestone A/S er en mellemstor ejendomsadministration og har eksisteret siden 2003.  De varetager som deres primære opgave administration af andelsboligforeninger, udlejningsejendomme og ejerforeninger mv.
Du kender dem måske bedre under deres tidligere navn, Administrationshuset A/S, som de hed indtil 31. oktober 2017. De har måttet erkende, at navnet har bragt dem langt, men er ikke længere dækkende for den brede vifte af ydelser, de leverer, når de f.eks. yder tung driftsmæssig, juridisk og finansiel rådgivning. Derudover er navnet umuligt at udtale for de efterhånden mange udenlandske beboere, der bor i de ejendomme, de administrerer, og som de til daglig har kontakt med. DE har derfor pr. 1. november 2017 skiftet navn fra Administrationshuset A/S til Cobblestone A/S.

Husk at du kan få dine Lyngby-nyheder direkte i din Facebook Messenger indbakke.
Det får du ved at klikke her

Cobblestone er engelsk for brosten. Dermed knytter det navn, der tager dem ind i fremtiden, direkte tilbage til deres historie og rødder på stenbroen. Samtidig sender navnet signaler som soliditet, historie og udfordring af det kendte.
I kan læse meget mere om de ydelser Cobblestone tilbyder ved at klikke her, hvor I også vil kunne kontakte dem, hvis I skulle være interesseret i samarbejde eller ydelser hos dem.
Kunne du have interesse i at høre mere om det nye Lyngby-projekt, kan du kontakte kommerciel direktør, Andreas Byder, på tlf. nr. 2623 6366 eller e-mail: ab@lyngby-boldklub.dk.
Vil du være en fast del af fællesskabet på Lyngby, så kan du købe sæsonkort til Lyngby Stadion, hvor vores nye abonnementssystem sikrer, at det giver mening at tegne uanset hvornår på sæsonen. du påbegynder det.
Læs også: Kom til eksklusivt event med Mads Byder i Magasin i Lyngby
Se også: SAMMEN FOR LYNGBY – 2. AFSNIT
Læs også: Johannes Fog forlænger partnerskab med Lyngby Boldklub
Læs også: Lyngby Boldlub går med i eSuperligaen
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.
Foto (c) fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products