Johannes Fog forlænger partnerskab med Lyngby Boldklub

Vi er utroligt glade for at kunne bringe nyheden om, at Johannes Fog har valgt at forlænge deres partnerskab med Lyngby Boldklub. Johannes Fog er en partner, vi sætter stor pris på, og de er aktive medspillere i forhold til at kreere værdig for begge partnere. Udover det har de været der i både gode og svære perioder, og vi ser frem til samarbejdet.

Husk at du kan få dine Lyngby-nyheder direkte i din Facebook Messenger indbakke.
Det får du ved at klikke her

Johannes Fog
Hos Johannes Fog får du kvalificeret rådgivning til den bedste løsning. Fog hjælper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.
Johannes Fog består af et Bolig & Designhus og ni Trælast & Byggecenter-butikker fordelt i hele Nordsjælland – i Hørsholm, Fredensborg, Kvistgård, Helsinge, Lyngby, Ølstykke, Herlev og Farum. De har også en butik mere sydpå i Vordingborg, der også har stor ekspertise i salg af jern, stål og andre metaller.
Fog på Nørgaardsvej i Lyngby er helt speciel. Det er deres Bolig & Designhus. Her finder du udover de traditionelle byggecenter-varer også lækkert design og idéer til boligen indenfor køkken- og badudstyr, farve og tapeter, garderober, stort udvalg af havemøbler og Nordens største lampeafdeling med alle de kendte designlamper.
Du kan kontakte Johannes Fog samtidig se det flotte og store udvalg ved at klikke her.
Ellers kan du også altid besøge den lokale butik i Lyngby, der ligger Nørgaardsvej 3, 2800 Kongens Lyngby.
Kunne du have interesse i at høre mere om det nye Lyngby-projekt, kan du kontakte kommerciel direktør, Andreas Byder, på tlf. nr. 2623 6366 eller e-mail: ab@lyngby-boldklub.dk.
Du kan sikre dig billet til næste hjemmekamp mod Fremad Amager onsdag den 24. September kl. 18.00. Du kan købe billetter fra bare 70 kr. i forsalg. Det kan man købe ved at klikke her.
Vil du være en fast del af fællesskabet på Lyngby, så kan du købe sæsonkort til Lyngby Stadion, hvor vores nye abonnementssystem sikrer, at det giver mening at tegne uanset hvornår på sæsonen. du påbegynder det.
Se også: SAMMEN FOR LYNGBY – 2. AFSNIT
Læs også: GiG bliver partner i Lyngby Boldklub
Læs også: Lyngby Boldlub går med i eSuperligaen
Læs også: Distinto bliver ny toppartner i Lyngby Boldklub
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.
Foto (c) fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products