Få nyheder direkte i din Facebook Messenger

Lyngby Boldklub lancerer nu et nyt initiativ der skal gøre det hurtigere og mere tilgængeligt for alle med interesse i nyhederne omkring vores klub at følge med. Fremover vil det være muligt at modtage nyheder direkte i din Facebook Messenger og derved ikke gå glip af noget omkring vores stolte fodboldklub. Hvis du tilmelder dig den nye tjeneste vil du modtage nyheder som beskeder i din Facebook Messenger, og vil herfra med et enkelt klik kunne tilgå nyheden.

Vil du ikke gå glip af nyheder skal du gøre følgende: Følg dette link og tryk derefter på “Kom godt igang”. Herefter vil du modtage nyheder direkte i din Facebook Messenger. Alternativt kan man tilmelde sig via vores Lyngby-app.

Læs også: Invitation til fredagsbar med Friends of Lyngby, Birger Jørgensen og Mark Strudal

Læs også: Gustav Marcussen udtaget til U20-landsholdet

Læs også: Oskar Snorre udtaget til vigtige U21-landskampe

Læs også: Adam Sørensen er udtaget til U19 EM-kvalifikationskampe

Læs også: Oliver Kryger og Maurits Kjærgaard i aktion for U16-landsholdet

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.