Distinto bliver ny toppartner i Lyngby Boldklub

Vi, i Lyngby Boldklub, er glade for at kunne dele med jer, at vi har indgået et samarbejde med vinimportøren Distinto – Autentisk vin siden 2002, som fremover vil levere vin til loungen.
Distinto er drevet med et stort engagement, højt fagligt niveau og stor, stor passion for vinens verden. Specialet er italienske kvalitetsvine med en naturlig profil men med fokus på autenticitet og det klassiske udtryk. Distinto har også vine fra resten af verden og er leverandør til nogle af landets førende toprestauranter, herunder adskillige på Michelin-niveau.
Sortimentet er primært domineret af vine fra mindre familieejede vinhuse som alle har passionen og kærligheden til håndværket til fælles.

Husk at du kan få dine Lyngby-nyheder direkte i din Facebook Messenger indbakke.
Det får du ved at klikke her

Vi er rigtig glade for den nye partneraftale med Distinto, da vi er sikret en høj kvalitet af vin fremover og adgang til et udvalg med fokus på det rene og autentiske udtryk.
Man støtter desuden Lyngby Boldklub med 10% af omsætningen, hver gang man køber vin hos Distinto. Man skal huske at skrive LBK i kommentarfeltet, for at det er gældende.
Hvis du vil vide mere om vores nye samarbejdspartner, så kan du læse mere her:  www.distinto.dk
Kunne du have interesse i at høre mere om det nye Lyngby-projekt, kan du kontakte kommerciel direktør, Andreas Byder, på tlf. nr. 2623 6366 eller e-mail: ab@lyngby-boldklub.dk.
Du kan sikre dig billet til næste hjemmekamp mod Fremad Amager onsdag den 24. September kl. 18.00. Du kan købe billetter fra bare 70 kr. i forsalg. Det kan man købe ved at klikke her.
Vil du være en fast del af fællesskabet på Lyngby, så kan du købe sæsonkort til Lyngby Stadion, hvor vores nye abonnementssystem sikrer, at det giver mening at tegne uanset hvornår på sæsonen. du påbegynder det.
Se også: SAMMEN FOR LYNGBY – 2. AFSNIT
Læs også: Lyngby Boldlub går med i eSuperligaen
Læs også: Gustav Marcussen udtaget til U20-landsholdet
Læs også: Oskar Snorre udtaget til vigtige U21-landskampe
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.

U17 storsejrede mod FC Nordsjælland

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products