To kongeblå talenter udtaget til mini-turnering i Belgien

Når U16-landsholdet i næste uge rejser til Belgien for at spille mini-turnering mod Portugal og Belgien, så er der to Lyngby-spillere med i truppen. Både Filip Panjeskovic og Maurits Kjærgaard er nemlig udtaget, og vi er stolte af de to drenge, som vi håber får en god oplevelse.
Første kamp er mod Portugal den 29. november, og andet opgør skal spilles den 1. december mod Belgien. Hvis man synes, at Maurits Kjærgaard lyder bekendt, så er det fordi, man måske har set ham i seneste afsnit af “Sammen For Lyngby”, hvor han en uge i efterårsferien trænede med førsteholdet.

I kan se 3. afsnit af “Sammen For Lyngby” ved at klikke her

Vi ønsker drengene held og lykke med turen!
Vil du være en fast del af fællesskabet på Lyngby, så kan du købe sæsonkort til Lyngby Stadion, hvor vores nye abonnementssystem sikrer, at det giver mening at tegne uanset hvornår på sæsonen. du påbegynder det.
Du kan sikre dig billet til næste hjemmekamp mod FC Roskilde søndag den 25. november, hvor der er kampstart kl. 13:45. Du kan købe billetter fra bare 70 kr. i forsalg. Det kan man købe ved at klikke her.
Læs også: Kongeblå talenter udtaget til U21-, U19- og U18-landsholdet
Læs også: Landsholdsopsamling: Kongeblå talenter med i vellykkede kvalifikationer til Elite Round
Se også: SAMMEN FOR LYNGBY – 2. AFSNIT
Læs også: Fire kongeblå talenter udtaget til U16-landsholdet
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.
Foto (c) fodboldbilleder.dk

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy