Velkommen i Lyngby Boldklub til Skjern Bank

Vi har her i oktober kunne sige velkommen til Skjern Bank, der bliver en del af vores fantastiske partnernetværk, og vi glæder os til samarbejdet, hvor vi skal skabe værdi for alle parter.
Skjern Bank 
I Skjern Bank lægger de vægt på nærvær og personlig kontakt. De lytter til dine ønsker og planer og bruger det personlige kendskab til at sammensætte den bedste løsning til dig.
Skjern Bank hjælper både private og erhvervskunder, og de håndterer sager, så de bliver tilpasset 100% til din virksomhedsprofil. De kan også hjælper med alt indenfor pension, lån, bolig, forsikringer og mere.
Vil I i kontakt med Skjern Bank, så kan I komme det ved at klikke her.
Kunne du have interesse i at høre mere om det nye Lyngby-projekt, kan du kontakte kommerciel direktør, Andreas Byder, på tlf. nr. 2623 6366 eller e-mail: ab@lyngby-boldklub.dk.
Du kan sikre dig billet til næste hjemmekamp mod FC Helsingør søndag den 28. September kl. 13.45. Du kan købe billetter fra bare 70 kr. i forsalg. Det kan man købe ved at klikke her.
Vil du være en fast del af fællesskabet på Lyngby, så kan du købe sæsonkort til Lyngby Stadion, hvor vores nye abonnementssystem sikrer, at det giver mening at tegne uanset hvornår på sæsonen. du påbegynder det.
Se også: SAMMEN FOR LYNGBY – 2. AFSNIT
Læs også: Johannes Fog forlænger partnerskab med Lyngby Boldklub
Læs også: Lyngby Boldlub går med i eSuperligaen
Læs også: Distinto bliver ny toppartner i Lyngby Boldklub
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.
Foto (c) fodboldbilleder.dk

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

Se produkter
Powered Voltage Emoji by Caddy