Oskar Snorre udtaget til vigtige U21-landskampe

Oskar Snorre er endnu engang udtaget til det danske U21-landshold, der henholdsvis den 12. og 16. oktober møder Polen og Færøerne i nogle afgørende EM-kvalifikationskampe. Dermed har Snorre mulighed for at få debut, hvis han kommer på banen i en af de to kampe. Det danske landshold ligger godt til i deres pulje, hvor de efter 8 kampe ligger nummer et med ét point ned til Polen, hvorfor det er nogle kampe af ganske afgørende betydning, der venter Snorre og resten af de danske U21-drenge. Vi glæder os til at følge Snorre og resten af holdet i de kommende kampe, der kan sende Danmark snublende tæt på EM.
Vi kan også kippe med flaget for Jacob Bruun Larsen, der igen er med på U21-landetholdet efter nogle stærke præstationer for Dortmund! Tillykke til ham.
Yderligere skal det også nævnes, at det danske A-landshold ligeså er blevet udtaget til kampene mod Irland og Østrig, hvor tidligere Lyngby-spillere Lasse Schöne, Anders Christiansen og Yussuf Poulsen er med. Også de, og landsholdet, skal have et stort held og lykke med på vejen til kampene.
Se også: SAMMEN FOR LYNGBY – 2. AFSNIT
Læs også: Adam Sørensen er udtaget til U19 EM-kvalifikationskampe
Læs også: Jonathan Ægidius indkaldt til U17-landsholdet
Læs også: Oliver Kryger og Maurits Kjærgaard i aktion for U16-landsholdet
Læs også: Sæsonkortsalg overgår sidste år – Sammen For Lyngby
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products