Kildedal Event bliver ny partner i Lyngby Boldklub

Vi kan sige velkommen til Kildedal Event, der er den nyeste kongeblå partner. Dette er vi naturligvis rigtig glade for, og vi ser frem til de nye muligheder, som dette samarbejde kan kaste af sig både nu og i fremtiden. Vi har allerede haft et godt samarbejde, hvor vi blandt andet har benyttet os af flere aktiviteter fra Kildedal Event. I Faxe Kondi Fanzonen har mange børn blandt andet haft stor glæde af den store dartskive, som Kildedal Event har leveret, og ved vores event ved Liv i Lyngby kunne man spille fodboldbilliard. Vil man læse eller høre mere om de mange muligheder, som Kildedal Event har, så skal man klikke her.

Husk at du kan få dine Lyngby-nyheder direkte i din Facebook Messenger indbakke.
Det får du ved at klikke her

Kildedal Event
Kildedal Event tilbyder en række udfordrende og underholdende events. Udendørs har de fodboldgolf, frisbeegolf, BumperBall, fodboldpool og fodbolddart samt et par andre sjove overraskelser til team-sjov.
Her kan I tilbringe nogle hyggelige og sjove timer i selskab med familie, venner eller kollegaer til firmafesten og jeres polterabend.
Inde i deres BigTime Event hal, der ligger vandværkets gamle kælderetage, tilbyder de BigTime Boxing og BigTime Fodbold.
Desuden har de bålplads, grill og hyggepladser, hvor I kan nyde medbragt eller bestilt mad.
Kunne du have interesse i at høre mere om det nye Lyngby-projekt, kan du kontakte kommerciel direktør, Andreas Byder, på tlf. nr. 2623 6366 eller e-mail: ab@lyngby-boldklub.dk.
Vil du være en fast del af fællesskabet på Lyngby, så kan du købe sæsonkort til Lyngby Stadion, hvor vores nye abonnementssystem sikrer, at det giver mening at tegne uanset hvornår på sæsonen. du påbegynder det.
Se også: SAMMEN FOR LYNGBY – 2. AFSNIT
Læs også: Lyngby Boldlub går med i eSuperligaen
Læs også: Gustav Marcussen udtaget til U20-landsholdet
Læs også: Oskar Snorre udtaget til vigtige U21-landskampe
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.
Foto (c) fodboldbilleder.dk

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products