Invitation til fredagsbar med Friends of Lyngby, Birger Jørgensen og Mark Strudal

Fredag den 12. oktober kl. 16:30 åbner vi op for fælles fredagsbar på Lyngby Stadion, hvor alle kongeblå fans er velkomne til en hyggelig aften. Vi vil gerne give den første øl, og i løbet af aftenen vil man også have mulighed for at stille spørgsmål til både Friends of Lyngby, Birger Jørgensen og cheftræner Mark Strudal omkring Lyngby Boldklub.

Se andet afsnit af “Sammen For Lyngby” her

Sportsdirektør for Lyngby Boldklub A/S Birger Jørgensen og et medlem af Friends of Lyngby vil være til stede. Den kongeblå cheftræner Mark Strudal vil også være klar til en god dialog om stort og småt.

Planen for arrangementet er således:
16:30 – Velkomst
16:40 – Oplæg og debat med cheftræner Mark Strudal
17:20 – Kort pause
17:30 – Friends of Lyngby og Birger Jørgensen oplæg og debat

Man kan tilmelde sig event ved at klikke her.

Fredagsbaren vil være åben fra 16:30 af, og arrangementet forventes færdigt ved 19 tiden. Man vil ikke kunne købe mad, men der vil være mulighed for køb af øl og sodavand til 30 kroner, hvor Lyngby Boldklub giver den første fustage.

Læs også: Friends of Lyngby vil holde længere på talenterne

Se også: SAMMEN FOR LYNGBY – 2. AFSNIT

Læs også: Oskar Snorre udtaget til vigtige U21-landskampe

Læs også: Adam Sørensen er udtaget til U19 EM-kvalifikationskampe

Læs også: Sæsonkortsalg overgår sidste år – Sammen For Lyngby

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.

NBL
Top