U13 på tur til Kalmar FF

I uge 42 var Lyngby Boldklub U13 fire dage i det svenske, hvor Kalmar FF havde inviteret på fire kampe hos dem. Foruden de gode kampe var turen både anledning til, at spillerne for første gang prøvede kræfter med 11-mandsspillet. Derudover var turen også prikken over i’et på et forløb om kommunikation og ansvar på holdet. Holdet var, forud for turen, igennem tre mindre workshops efterfulgt af tre træningspas med særskilt fokus på kommunikation og ansvar på banen. Spillerne deltog selv i at definere den gode kommunikation på et fodboldhold, hvilke beskeder kan man bruge og ikke bruge til noget i kampe og til træning, samt hvornår det kan være svært at kommunikere i fodboldsituationer. Forløbet har været en stor succes og givet et godt fundament for at arbejde videre med det som en central del af holdet.

Turen bød på to kampe lørdag og to kampe søndag. Lørdag spillede Lyngby 11v11 mod Kalmar FF U13, som blev slået sikkert med 6-0 i en rigtig flot 11-mands debut. Kamp to om lørdagen blev spillet 9v, hvor IFK Stocksund blev slået med 8-0.

På dag to blev holdet noget mere udfordret, og det var godt for både spillet på banen og opgaven om at kommunikere under pres og i udfordrede situationer. Først spillede Lyngby en svær kamp mod IFK Norrköping, som endte i et knebent nederlag på 3-2, inden dagene blev afsluttet med turens største udfordring mod Kalmar U14. En god og velspillet kamp, hvor Lyngby havde bolden en stor del af tiden, men samtidig havde en svær opgave i at holde de store hurtige modstandere fra at blive farlige. Kampen endte 6-0 til Kalmar.

Nedenfor kan I se billeder fra turen og kampene.

 

Flere eksklusive nyheder fra akademiet

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products