Status på U14

Lyngby Boldklub U14 buldrer derud af på fodboldfronten, sagt uden at overdrive. Siden midten af august har holdet spillet finale mod Juventus, og i weekenden sikrede holdet sig 1. pladsen i liga 1, da de spillede 4-4 på udebane i Odense. Det er ikke kun resultaterne, som holdet imponerer med. Spillet har været på højt niveau over en længere periode, og vi har samlet lidt højdepunkter fra den seneste tid. Blandt andet fra finalen mod Juventus samt en hjemmesejr over Farum, hvor månedens talent for september-måned, Sigurd Chahboun, måtte pille et straffespark i kampens sidste minutter.

Se højdepunkter fra U14s kampe den seneste måned her:

Flere eksklusive nyheder fra akademiet

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products