Lyngby Boldklub inviterer til ølsmagning af Lyngby Pilsneren i MENY!

Hvor: MENY – Lyngby Hovedgade 80, 2800 Kongens Lyngby
Tid: Ølsmagning mellem kl. 13:00 – 18:00
Spillere: Lasse Fosgaard og Martin Ørnskov kommer til autografer og billeder mellem kl. 16:00 – 17:00

Vi byder alle velkommen til ølsmagning, konkurrencer og autografer
Som det er kendt blandt mange Lyngby-fansm har vi i samarbejde med Nørrebro Bryghus, brygget den velsmagende økologiske Lyngby Pilsner. Pilsneren der blev lanceret i efteråret, er blevet taget godt imod fra mange af de Kongeblå-fans, og derfor har vi i samarbejde med Nørrebro Bryghus og MENY Lyngby valgt at afholde en ølsmagning, samt konkurrence med fede præmier på fredag d. 8. marts mellem kl. 13:00 og 18:00 i MENY på Lyngby Hovedgade 80.

Har du allerede smagt pilsneren, kan du også bare komme forbi til konkurrencer, autografer og købe de velsmagende pilsnere med hjem til weekend-hyggen. Har du derimod ikke smagt pilsneren endnu, er dette en unik mulighed for smagsprøver og chancen for at vinde VIP-pladser, trøjer, gavekort og meget andet!

Vi vil skænke op mellem kl. 13:00 – kl. 18:00, og vi får besøg af vores to profiler Lasse Fosgaard og anfører Martin Ørnskov mellem kl. 16:00 – 17:00 til autografer og billeder. Der vil blive delt 50 billetter ud til hjemmekampen søndag d. 10 marts imod Thisted FC, efter først-til-mølle princippet i løbet af dagen, samt spillerne har 50 billetter med, der deles ud i tidsrummet kl. 16:00 til 17:00.

Hør Lasse Fosgaard og Martin Ørnskov anmelde Lyngby Pilsneren fra Nørrebro Bryghus
Gennem linket her

Vind VIP-pladser, signeret trøje og meget andet!
Til ølsmagningen har vi stablet en spændende konkurrence på benene, hvor der er mange fede præmier på højkant. Man deltager i vores stand i MENY på dagen, og der vil være lodtrækning blandt de deltagende efter eventet, hvor vinderne vil blive kontaktet med det samme.

Præmier der udloddes til ølsmagningen:
– 2x VIP-billetter, Lyngby Boldklub vs Silkeborg, d. 24 marts kl.13:45
– Verdensmål-trøje signeret af hele spillertruppen
– 5×5 billetter til Lyngby Boldklub vs Thisted, inklusiv pølse + øl/vand kuponer
– Gavekort til Café Amalie på 250,-

Vind et gavekort til Nørrebro Bryghus’ restaurant på 1.000,-
Du har også muligheden for at vinde et gavekort til Nørrebro Bryghus’ restaurent på 1.000,-, hvor du kan tage familien eller venner med til en velsmagende middag på bryghuset. Konkurrencen løber indtil søndag og du kan deltage i denne gennem deres Facebook og Instagram kanaler! Hold øje med kanalerne, når konkurrencen går live.

Køb dine Lyngby Pilsnere online her
https://shop.lyngby-boldklub.dk/merchandise/Lyngby_Pilsner

Læs også: Flot kæmpende Lyngby-hold sikrer vigtig udesejr mod Hvidovre IF

Læs også: Lyngby BK vil skabe synlighed om FN’s Verdensmål

Læs også: Køb dit halvårs-sæsonkort til foråret

Læs også: Veloverstået transfervindue for De Kongeblå

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products