Gode takter i dagens to opgør

Søndag eftermiddag var det igen tid til fodbold på banerne ved Lyngby Stadion, hvor De Kongeblå skulle spille de sidste to træningskampe, inden sæsonen for alvor går igang d. 3 marts ude imod Hvidovre IF. Lyngby Stadions træningsbaner lagde græs til de to opgør, hvor HB Køge kom på besøg kl. 13:00 og AB kl. 14:45. Kampene blev spillet i forlængelse af hindanden, hvor næsten hele truppen kom i aktion.

Du kan allerede nu sikre din egen faste plads på Lyngby Stadion i foråret
Køb dit halvårs-sæsonkort her

Kampstart: 13:00, Lyngby Boldklub – HB Køge

Effektive HB Køge straffede Lyngby i første halvleg
Første halvleg startede med to hold, der gerne ville spille bolden op fra forsvaret og kombinere sig til chancer. Første mulighed kom allerede efter tre minutters spil, da Jeppe Kjær brød igennem og fandt en fri Gustav Marcussen på bagerste stolpe, men han ramte forbi HB Køge-målet. De Kongeblå sad generelt på spillet og chancerne det første kvarter af kampen, hvor specielt Rezan Corlu med godt presspil og skarpe vendinger var en udfordring for Køge-forsvaret. Gæsterne var første gang farlige efter 30 minutters spil af første halvleg, da topscorer Morten Koch blev spillet fri i Lyngby-feltet, og med en kontrolleret afslutning bragte Svanerne i front med 0-1. Efter føringsmålet svarede Lyngby godt igen og spillede sig frem til flere gode muligheder, men en velspillende Andreas Hansen i HB Køge mål forhindrede en Lyngby-udligning. Kort før pausefløjtet skulle gæsterne komme på tavlen endnu engang, da Jakob Johansson omsatte et straffespark til en tomålsføring. Dermed gik Lyngby til pausen nede med 0-2, efter en spilmæssig lige halvleg, hvor HB Køge var effektive foran mål.

De Kongeblå kontrollerede anden halvleg og viste gode takter
Lyngby-mandskabet kom godt ud til anden halvleg og satte sig fra første fløjt på kampen efter pausen. Gustav Marcussen var efter flere gode driblinger tæt på at udligne efter 49 minutter, men en velspillende Køge-målmand fik afværget forsøget. De Kongeblå fortsatte de gode takter og fik igennem anden halvleg holdt Køge fra chancer og stod solidt i defensiven, hvor Markus Backmann i flere omgange satte vigtige tacklinger ind og erobrede bolden tilbage på kongeblå-fødder. Lyngby-holdet pressede på i de sidste minutter af kampen, hvor Gustav Harlev efter flotte kombinationer fremtvang et hjørnespark. Dette blev omsat til en reducering, da Jesper Christjansen flugtede kuglen i mål og scorede til stillingen 1-2. Dagens første træningskamp endte desværre med et snævert nederlag, hvor HB Køges effektivitet i første halvleg blev afgørende trods mange de Lyngby-chancer.

Lyngby Boldklub 1 – 2 HB Køge
Målscorer: Jesper Christjansen

Staropstilling:
Gustav Marcussen – Jeppe Kjær – Rezan Corlu
Jesper Christjansen – Frederik Gytkjær – Martin Ørnskov (C)
Nicklas Mouritsen – Markus Backmann – Nikolai Geertsen – Lasse Fosgaard
Thomas Mikkelsen

Indskiftet: Gustav Harlev, Frederik Winther, Danni König & Mads Carlson

Husk Lyngby Boldklub inviterer til informationsaften for fans og partnere onsdag d. 27 februar 
Læs mere omkring eventet her

Kampstart: 14:45, Lyngby Boldklub – AB 

Stückler og König på tavlen
I dagens anden træningskamp med kampstart kl. 14:45 gæstede lokalrivalerne fra AB vores baner på Lyngby Stadions anlæg. Kampen startede med mange dueller på midten af banen, i en rodet indledning på kampen. Første store chance i kampen tilfaldt Daniel Stückler, som desværre ikke fik omsat Gustav Harlevs indlæg til kampens første scoring. Få minutter efter skulle AB stå for kampens første mål, da Uglerne bragte sig foran efter et kvarters spil. Udligningen kom allerede få minutter efter, da Daniel Stückler hurtigt var over en returbold og brangte balance i regnskabet, med en udligning til 1-1. Den nye Lyngby-angriber Danni König, kom efter 30 minutters spil alene igennem mod AB-målmanden, der fik afværget den store chance til hjørnespark. På det efterfølende hjørnespark kom König på tavlen, da han med et flot hovedstød på bagerste stolpe headede Lyngby-mandskabet i front til en føring 2-1. Angriberens første uofficielle mål for Lyngby Boldklub. ‘Det Røde Lyn’ Adam Sørensen var flere gange farlig foran AB-målet, men fik ikke omsat chancerne til mål. Vi gik dermed til pause foran 2-1.

Lyngby-talenterne sprudlede i målrig anden halvleg
AB kom ud til anden halvleg med fornyet energi og fik allerede udlignet efter 47 minutters spil på et vel gennemspillet angreb, uden chance for U21-landsholdsmålmand og anfører Oskar Snorre. Kristian Lindberg og Daniel Stückler havde gennem første del af halvlegen flere gode skudmuligheder, men det lykkedes ikke duoen at omsætte chancerne til Lyngby-scoringer, før AB bragte sig foran 2-3 i det 67. minut.
Anden halvleg skulle vise sig at blive målrig, og De Kongeblå var bestemt ikke færdige trods AB-føringen. Først bragte Willads Delvin balance på målkontoen, da han på oplæg fra Emilio Simonsen fik reduceret til 3-3. Med ti minutter tilbage af kampen, bragte Lyngby-holdet sig i front hvor Emilio Simonsen efter en god kamp og flot assist, selv kunne bringe Lyngby Boldklub i front til stillingen 4-3, hvilket også blev kampens resultat. I løbet af kampen kom U16-spiller Filip Panjeskovic blandt andet også i spil, og generelt var der gode minutter til talenterne fra vores akademi. Stærkt sejr over lokalrivalerne fra Gladsaxe!

Lyngby Boldklub 4 – 3 AB
Målscorer: Daniel Stückler, Danni König, Willads Delvin & Emilio Simonsen

Startopstilling:
Danni König
Kristian Lindberg – Daniel Stückler – Gustav Harlev
Mads Carlson – Emilio Simonsen
Adam Sørensen – Frederik Winther – Emil Bodholdt-Larsen – Esben Wolf
Oskar Snorre

Indskiftet: Adnan Mohammad, Willads Delvin, Filip Panjeskovic & Magnus Westergaard

Køb billet til Cirkusrevyen her og støt Lyngby Boldklub
https://cirkusrevyen.dk/billetsalg/lyngby-boldklub

Læs også: Lyngby BK vil skabe synlighed om FN’s Verdensmål

Læs også: Køb dit halvårs-sæsonkort til foråret

Læs også: Lyngby Boldklub klar til 2. sæson af eSuperligaen

Foto: Fodboldbilleder.dk (c)

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products