Lyngby Boldklub inviterer til informationsaften for fans, partnere og lokale

Meget er sket i Lyngby siden efterårssæsonen sluttede med en flot 4-0-sejr tilbage i november. Blandt andet er der kommet nyt trænerteam med Christian Nielsen i spidsen, Mikkel Beckmann er vendt tilbage til De Kongeblå og Thomas Villadsen er blevet ansat som målmandstræner.

Klubben har lavet en organisationsændring, og en ny treårsplan er sat i værk. Derfor vil vi i Lyngby Boldklub gerne invitere til informationsaften onsdag den 27. februar fra kl. 17-19, for at både fans, partnere og lokalbefolkning kan lære både trænerteam og plan bedre at kende.

Vi vil gerne give den første øl, og man vil i løbet af aftenen kunne høre fra det nye trænerteam, og så vil den nye adm. direktør, Andreas Byder og kommerciel chef, Kristian Maimann være til stede, hvor de vil præsentere den nye treårsplan, og I vil have mulighed for at spørge om både stort og småt.

Planen for arrangementet er således:
17:05 – Velkomst
17:10 – Oplæg om ny treårsplan
17:50 – Kort pause
18:00 – Præsentation af det nye team og herefter åbent forum til spørgsmål om både team og treårsplan

Klubhuset vil være åbent fra 17:00 af, og arrangementet forventes færdigt ved 19-tiden. Man vil ikke kunne købe mad, men der vil være mulighed for køb af øl og sodavand, hvor Lyngby Boldklub giver den første fustage. Eventet vil foregå på 2. sal i klubhuset på Lundtoftevej. Vi glæder os til at se jer alle sammen til en hyggelig aften i kongeblåt selskab.

Du kan allerede nu sikre din egen faste plads på Lyngby Stadion i foråret
Køb dit halvårs-sæsonkort her

Læs også: Køb dit halvårs-sæsonkort til foråret

Læs også: Lyngby Boldklub klar til 2. sæson af eSuperligaen

Læs også: Veloverstået transfervindue for De Kongeblå

Læs også: Velkommen i Lyngby-familien til Cirkusrevyen

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy