Akademiet sejrede tre gange mod Malmø FF

Til weekendens træningskampe for klubbens akademihold var Malmø FF på besøg og skulle prøve kræfter med Lyngbys U19-, U17-, U14- og U13-hold. Flotte kampe og god fodbold hele vejen rundt resulterede i tre sejre til De Kongeblå og en enkelt uafgjort imod den svenske traditionsklub.

Endnu en sejr til et velspillende U19-mandskab
Klubbens ældste talenter holdt for anden weekend i træk målfest i Kongens Lyngby, da holdet sikkert vandt over Malmø FF på eget græs. Lyngby-talenterne spillede en solid kamp, hvor specielt den centrale midtbane var velspillende i den offensive del at spillet. Emil Kornvig blev for anden uge i træk målscorer imod Malmø FF, da han så sent som i sidste weekend scorede i førsteholdets testkamp imod netop Malmø FFs Allsvenskan-hold. De øvrige mål blev sat ind af Victor Laub, Willads Delvin & Markus Lindberg.

U19: Lyngby BK 4-1 Malmø FF

Defensivt stærke U17 slog et godt Malmø FF-hold
U17-talenterne leverede holdets bedste præstation i sæsonopstarten imod en stærk modstander og holdt nullet i 1-0-sejren over Malmø. Lyngby-defensiven spillede en pragtkamp og med en stor redning til sidst i kampen af U-landsholdsmålmanden, Jonathan Ægidius, sikrede han et clean sheet og sejren i de døende minutter.

U17: Lyngby BK 1-0 Malmø FF

U14 med uafgjort trods tre føringer undervejs
Lyngbys U14-hold var ligeledes oppe imod svenske Malmø FF, hvor specielt presspillet gjorde det svært for dagens modstander. Talenterne var foran tre gange i kampen og havde generelt et god defensiv standpunkt, men en skarp Malmø FF-angriber straffede Lyngby-holdet og testkampen endte dermed 3-3.

U14: Lyngby BK 3-3 Malmø FF

Vellykket presspil sikrede U13-sejr
De yngste Kongeblå-talenter var også i aktion denne weekend, og de leverede en god indsats, hvor de fik godt udbytte af presspillet i kampen. Lyngby-drengene erobrede flere bolde højt på banen og skabte mange omstillinger, i en kamp U13-holdet vandt med cifrene 4-1.

U13: Lyngby BK 4-1 Malmø FF

Køb billet til Cirkusrevyen her og støt Lyngby Boldklub
https://cirkusrevyen.dk/billetsalg/lyngby-boldklub

Læs også: Flot Lyngby indsats sikrer 4-0 imod Halmstads BK

Læs også: Lyngby Boldklub tilknytter Gustav Harlev

Læs også: Lyngby Boldklub skriver med Danni König

Læs også: Velkommen i Lyngby-familien til Cirkusrevyen

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy