Nederlag til Malmø FF i første træningskamp

Grillen var igen tændt op til årets første træningskamp for Lyngby Boldklub, der bød svenske Malmø FF velkommen i Kongens Lyngby. Kampen blev spillet over tre halvlege af 35 minutter, hvor de kongeblå kom på en svær opgave i kulden. Der var spilletid til alle førsteholdsspillere samt flere akademi-talenterne. Malmø FF brugte kampen som opvarmning inden deres Europa-League opgør om små tre uger, hvor de møder Chelsea FC.

Tæt spilmæssig første halvleg
Fra første halvlegs’ start var den gamle Lyngby-profil Anders “AC” Christiansen i startopstillingen for de svenske gæster, hvor Frederik Gytkjær gjorde comeback i den kongeblå trøje. Allerede i de første minutter kom Lyngby-målmand Thomas Mikkelsen i problemer efter en lang bold over forsvarskæden, hvor han desværre begik straffespark. Dette blev iskoldt omsat til en 1-0-føring af Guillermo Molins. Trods det hurtige føringsmål kom Lyngby ellers fint ud til kampen og spillede bolden op fra bagkæden, hvor specielt Gytkjær var velspillede på den offensive midtbane. Netop pasningsopspillet blev dyrt for Lyngby, da den farlige Malmø FF-angriber Molins opsnappede en løs bold og udplacerede Mikkelsen halvvejs igennem første halvleg til 0-2. På vej imod slutningen af første halvleg blev den dobbelte Malmø-målscorer, Molins, udvist og måtte forlade kampen. Dette fik dog ikke den store betydning, da Malmø måtte erstatte ham grundet reglerne i dagens testkamp og måtte fortsætte 11 mand. Det endte med en jævnbyrdig første halvleg, hvor Malmø var skarpe, når de fik chancen, og De Kongeblå havde svært ved at skabe de store åbne chancer.

Opstilling første halvleg:

Gustav Marcussen – Kristian Lindberg – Rezan Corlu
Mads Carlson – Jesper Christjansen – Frederik Gytkjær
Nicklas Mouritsen – Nicolai Geertsen – Markus Backmann – Lasse Fosgaard
Thomas Mikkelsen

Hurtige Malmø kombinationer gav Lyngby problemer
Lyngby foretog ingen udskiftninger til anden halvlegs’ start, hvor billedet fra første halvleg fortsatte med lige stor andel af boldbesiddelsen til begge hold. Malmø fik generelt mere ud af deres boldbesiddelse, og Mikkelsen måtte redde fra kort hold på et frit hovedstød. Lyngby skabte første reelle chance efter ti minutter af anden halvleg, hvor Gustav Marcussen brød igennem på kanten og fandt Gytkjær, der fik afsluttet lige på Malmø-målmanden. Malmø udbyggende føringen til 0-3 efter flotte kombinationer på kanten af Lyngby-feltet. Lyngby foretog udskiftninger på otte pladser midt i anden halvleg. Føringen blev yderligere udbygget, da stjerne-angriberen Carlos Strandberg omsatte til stillingen 0-4 uden chance for Snorre.

Opstilling efter udskiftninger i anden halvleg:

Adam Sørensen – Kristian Lindberg – Adnan Mohammad
Mads Carlson – Maurits Kjærgaard – Emilio Simonsen
Nicklas Mouritsen- Frederik Winther- Kevin Tshiembe- Emil Bodholdt
Oskar Snorre

Lyngby-talenterne bed fra sig i tredje halvleg
Tredje halvleg bød på spilletid til flere spændende spillere fra akademiet. Snorre der lige er hjemvendt fra U21-landsholdets træningstur, blev testet efter få minutter og fik reddet bolden over Lyngby-målet. Lyngby talenterne spillede lige op med det svenske mandskab og var i perioder farlige. Dette blev belønnet efter et godt hjørnespark, som unge Emil Kornvig headede i mål og reducerede til stillingen 1-4. Kampen sluttede med en svensk dansker-scoring, da Søren Rieks kom på tavlen og scorede til slutresultatet 1-5.

Opstilling til tredje halvleg:

Esben Wolf – Willads Delvin – Adnan Mohammad
Emilio Simonsen – Maurits Kjærgaard – Emil Kornvig
Adam Sørensen – Frederik Winther – Kevin Tshiembe – Emil Bodholdt
Oskar Snorre

Lyngby Boldklub – Malmø FF 1-5
4’ 0-1 – Guillermo Molins
18’ 0-2 – Guillermo Molins
50’ 0-3 – Marcus Antonsson
60’ 0-4 – Carlos Strandberg
90’ 1-4 – Emil Kornvig
100’ 1-5 – Søren Rieks

Skal du med i vores nye CykelNetværk?
Så læs mere ved at klikke her

Læs også: Organisationsændring og ny direktør i Lyngby Boldklub A/S

Læs også: Lyngby Shoppen får åbningstid om aftenen

Læs også: Lyngby Boldklub skriver ny lang kontrakt med Adam Sørensen

Se også: VIDEO – 4. afsnit af “Sammen For Lyngby

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products