fbpx

Hidtil har Lyngby Shoppen været åben på kampdage, og man har kunne afhente sine ordre i klubhuset på Lundtoftevej mellem 10-15 på hverdage. Dette forbliver det samme, men det bliver nu også muligt at komme forbi Lyngby Shoppen om aftenen, da vi hver torsdag mellem 16-18 kommer til at åbne, så man kan komme forbi shoppen på Lyngby Stadion. Første gang vi har aften-åbent vil være torsdag den 31. januar.

Du kan både svinge forbi, hvis du har spørgsmål omkring en vare, vil afhente en ordre, eller hvis du bare vil forbi og tjekke det seneste kongeblå merchandise ud, hvor udvalget er blevet udvidet igennem hele efteråret. Det seneste skud på stammen er den nye vinterpakke, hvor du kan få en Lyngby-hue, Lyngby-handsker og en Lyngby-keyhanger for bare 175 kr.

Tjek de seneste tilbud i shoppen ved at klikke her

Man kan stadig købe vores populære Lyngby Pilsner, som er blevet taget super godt imod af alle jer kongeblå fans, hvor den har pyntet på mange juleborde i december måned. Priserne starter fra 105 kr. for fem styks.

Du kan købe dine ved at klikke her

I vores børnesortiment har vi også fået muligheden for lyserøde bodies og sweatshirts, hvilket, vi selv synes, ser ret så lækkert ud. Skulle du have spørgsmål eller forespørgsler i forhold til merchandise, så kan du skrive på: webshop@lyngby-boldklub.dk

Så synes du, at der mangler en farve eller en størrelse, så er vi klar til at hjælpe, og vi elsker jeres inputs og er lydhør for ideer. Du kan også altid følge med i det seneste fra Lyngby Shoppen på vores Instagram-profil, som du finder ved at klikke her. Vi vil også meget gerne se jeres billeder med jeres Lyngby-merchandise, som I enten kan vise ved at tagge jeres billede med #LyngbyShoppen eller sende til: webshop@lyngby-boldklub.dk. Vi glæder os til at se endnu mere til jer.

Ps. husk også at billetsalget til den nye sæson er startet, hvor vi spiller første hjemmekamp på Lyngby Stadion søndag den 10. marts kl. 13:45 mod Thisted FC.

Køb din billetter her.

Læs også: Organisationsændring og ny direktør i Lyngby Boldklub A/S

Læs også: Lyngby forlænger med Nicolai Geertsen

Læs også: Lyngby Boldklub skriver ny lang kontrakt med Adam Sørensen

Se også: VIDEO – 4. afsnit af “Sammen For Lyngby

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) fodboldbilleder.dk