En svær weekend for de kongeblå akademihold

Der var mange svære kampe på programmet for vores akademihold i sidste uge, og det blev til mange spændende kampe, hvor drenge blev udfordret på nogle gode parametre. I kan læse om alle kampene her, hvor alle fem hold var i aktion.
Svær kamp mod Brøndby IF endte med nederlag for U19
Hjemme i Kongens Lyngby skulle U19 tage imod Brøndby IF, og der ventede en svær kamp for de ældste talenter, der kom ind til kampen med to sejre i bagagen i de sidste to kampe. Brøndby skulle dog vise sig at være en for stor mundfuld, og de vandt med 2-0. Cheftræner Christian Sørensen sagde følgende efter kampen:
”Vi er selvfølgelig skuffede over at kunne sætte kryds udfor mange af de ting, som vi gerne ville skabe i kampen og samtidig med det tabe 2-0. Målene som vi indkasserer taler for sig selv og desværre overskygger de lige nu, den forskel som præstationsmæssigt var mellem holdene i kampen.”
U19: Lyngby Boldklub – Brøndby IF 0-2
Tæt kamp for U17 mod Brøndby IF
U17-mandskabet skulle også op imod Brøndby, og det blev en tæt kamp, hvor de kongeblå drenge spillede en fornuftig første halvleg, men de kom bagud på en omstilling. I anden halvleg startede de rigtig solidt, og de skulle også have scoret i de første ti minutter, men det fik de desværre ikke. Herfra var spillet fint, og anden halvleg var bedre end første, men bolden ville ikke ind. Brøndby havde chancer til sidst, som Lyngby holdet satstede mere, men der blev ikke scoret mere, og dermed endte kampen 1-0 til de blågule.
U17: Lyngby Boldklub – Brøndby IF 0-1
Topbrag mod Farum for U15
U15 tog imod Farum i et vaske ægte topbrag, hvor begge hold lå med lige mange point i toppen af tabellen. Kampen startede også godt for De Kongeblå, da de efter seks minutter bragte sig foran 1-0. Men desværre fik Farum både udlignet og øget føringen i første halvleg, så stillingen ved pausen var 1-2.
U15-drengene kæmpede en brav kamp for at komme tilbage, men desværre misbrugte Lyngby-drengene deres chancer, og overliggeren var også i vejen. Farum derimod viste skarpheden i slutningen af kampen og vandt dermed 1-3.
U15: Lyngby Boldklub – Farum BK 1-3
1-0 Oliver Sylvest
U14 var på besøg hos FC Roskilde lørdag formiddag
U14 drengene leverede en rigtig god præstation i store dele af kampen, og de kom helt fortjent foran 3-0. De sidste to minutter skulle vise sig at være langt mere afgørende end nødvendigt. FCR kom på de to minutter fra 3-1 til 3-3, og De Kongeblå måtte gå enormt slukøret fra banen efter en times fremragende fodbold og ti dårlige minutter.
U14: FC Roskilde – Lyngby Boldklub 3-3
0-1 Gustav Foss
0-2 Selvmål
0-3 Charlie Lindgreen
Tæt opgør mod Farum for U13
U13 spillede lørdag eftermiddag ude mod Farum i efterårets sidste turneringskamp. Første kamp hjemme endte med et 0-3 nederlag, så der var revanche til gode for U13.
Første halvleg var desværre en energifattig indsats fra U13, hvilket også udmøntede sig i at være bagud 0-2 ved pausen, hvor Farum var klart bedst på bolden og til at presse. U13 leverede i anden halvleg en stærk indsats, som var klart bedre end første halvleg. I forhold til pres og spil med bolden. Dette blev belønnet med en scoring et min inde i anden halvleg og en udligning midt i anden halvleg. Chancerne var der også til at komme foran. Farum viste sig dog skarpere og fik bragt sig foran med seks min igen. U13 fik spillet sig til chancer i slutningen af kampen, men det blev ikke omsat til mål. Derfor endte det med et nederlag på 3-2.
U13: Farum BK – Lyngby Boldklub 3-2
1-2 Paul Nielsen
2-2 Noah Kretzschmar

Husk at du kan få dine Lyngby-nyheder direkte i din Facebook Messenger indbakke.
Det får du ved at klikke her

Vil du være en fast del af fællesskabet på Lyngby, så kan du købe sæsonkort til Lyngby Stadion, hvor vores nye abonnementssystem sikrer, at det giver mening at tegne uanset hvornår på sæsonen. du påbegynder det.
Du kan sikre dig billet til næste hjemmekamp mod FC Fredericia søndag den 11. november, hvor der er kampstart kl. 13:45. Du kan købe billetter fra bare 70 kr. i forsalg. Det kan man købe ved at klikke her.
Se også: SAMMEN FOR LYNGBY – 2. AFSNIT
Se også: Højdepunkter fra den flotte sejr mod Viborg
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.