Truppen mod FC Helsingør – Husk Magasin i Lyngby giver den første

Så er der allerede kamp igen på Lyngby Stadion, og det kan man jo ikke få nok af. Denne gang er det lokalrivalerne fra FC Helsingør, der kommer på besøg, og de kommer til at møde nogle sultne Lyngby-spillere, der helt sikkert vil presse på for at få bolden i kassen, som de følte, de havde chancerne til i onsdags mod Fremad Amager.
Som noget særligt kan man få den første øl/vand gratis i morgen, da Magasin i Lyngby som kampsponsor har været noget så generøse at tilbyde dette. Så de første 1500 kan benytte sig af dette tilbud, og vi håber at alle glas bliver revet væk, så vi kan skabe en hektisk atmosfære mod lokalrivalerne.

Du kan stadig købe sæsonkort til Lyngby Stadion, hvor vores nye abonnementssystem sikrer, at det giver mening at tegne uanset hvornår på sæsonen. du påbegynder det.

Der er kampstart på Lyngby Stadion klokken 13:45, og Faxe Kondi Fanzonen har åbent fra 11:45, hvor Vaffelbixen kommer og serverer lækre søde sager, og man vil kunne udfordre sine venner i fodbolddart eller dåsespark. Haakon kommer også forbi med flere førsteholdsspillere og giver autografer samt billeder.
I pausen vil der være en særlig pausekonkurrence, hvor tre af vores små vikinger fra børneklubben skal udfordre tre af Helsingørs små vikinger i en straffesparkskonkurrence, hvor de to holds maskotter skal stå på mål. Så hold øje i pausen, hvor det helt sikkert bliver spændende og underholdende, og de små vikinger har brug for de kongeblå fans i ryggen. Nedenfor kan I se de 18 mand trænerteamet har udtaget til morgendagens kamp, hvor Nicolai Geertsen, Oliver Lund, Jeppe Kjær og Adam Sørensen er ude med skader, og Kevin Tshiembe har karantæne.
Du kan købe billetter til næste hjemmekamp i forsalg og spare penge.

Husk at Magasin i Lyngby giver den første i morgen. Det kan I læse om her.

Truppen mod FC Helsingør:
1. Oskar Snorre (MM)
31. Thomas Mikkelsen (MM)
2. Markus Backmann
5. Martin Ørnskov
6. Mathias Hebo
7. Jesper Christjansen
8. Lasse Petry
9. Lasse Fosgaard
15. Emilio Simonsen
19. Daniel Stückler
20. Nicklas Mouritsen
21. Kristian Lindberg
22. Magnus Westergaard
23. Mads Carlson
25. Adnan Mohammad
26. Gustav Marcussen
32. Esben Wolf
36. Frederik Winther

Husk at du kan få dine Lyngby-nyheder direkte i din Facebook Messenger indbakke.
Det får du ved at klikke her

Læs også: Vi ses på stadion – Magasin i Lyngby giver den første
Se også: SAMMEN FOR LYNGBY – 2. AFSNIT
Læs også: Lyngby Boldklub lancerer frivilligeportal
Læs også: 500 skønne vikinger har meldt sig ind i “De Små Vikinger”
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.
Foto (c) fodboldbilleder.dk

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products