C&C Travel støtter FNs Verdensmål 6

Vi har indgået et samarbejde med C&C Travel, der bliver blevet Verdensmålpartner i Lyngby BK, hvor vi i fællesskab skal skabe opmærksomhed om FNs verdensmål 6: ’Rent vand og sanitet’. Udover at C&C Travels logo kommer på målmændenes trøje, så skal flere tiltag også søsættes, der skal støtte op om verdensmålet, der har stor betydning for rejsebureauet:

”Da Lyngby præsenterede os for muligheden med verdensmålene, så vi med det samme, at det var et rigtig godt match. Os bekendt er Lyngby BK den første danske fodboldklub, der aktivt går ind i kampen for de 17 Verdensmål, og det er rigtig spændende for os at være en del af lokalt såvel som globalt.” siger Luca Harrasser Burmeister, adm. Direktør i C&C Travel og mangeårig tilhænger af Lyngby BK.

C&C Travel har stor fokus på at etablere hjælpeprojekter, hvor de over de sidste fem år har doneret over 5 mio. kr. til velgørende projekter,  hvilket bl.a. har resulteret i at 14 skoler har fået vandrensningsanlæg og 4.000 skoleelever fået rent drikkevand i det fattige Nordthailand. ”Vi prioriterer arbejdet med rent drikkevand højt, fordi vi kan se, at det har en positiv effekt. På skoler i Nordthailand falder fraværet og karaktererne stiger, og når vi bygger nye eller renoverer toiletter på børnehjem i Manila, så sker det samme – børnene klarer sig bedre i de daglige aktiviteter, og chancen for de falder tilbage i gademiljøet mindskes”. Da Lyngby BK kontaktede os med henblik på et samarbejde, så lå det lige til højrebenet at indgå et sponsorat for at styrke en bedre viden om vigtigheden af FNs Verdensmål 6 – rent vand og sanitet. Vi glæder os meget til at være med på sidelinjen og som en stærk medspiller på holdet. udtaler Luca Burmeister.

C&C Travel er et rejsebureau, der laver individuelt skræddersyede rejser til destinationer verden over. Mottoet er: ’Rejser med et menneskeligt ansigt’, og rejserne ud i verden skal hjælpe til forståelse af forskellighed. For hver rejse giver rejsebureauets gæster 75 kr. pr. person til velgørende formål, og det beløb fordobler C&C Travel som minimum.

Læs mere om C&C Travel her: https://cctravel.dk/ 

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvordan vi arbejder med Verdensmålene i Lyngby Boldklub?
Så klik på billedet nedenunder

Læs også: Lyngby Boldklub vil skabe synlighed om FNs Verdensmål

Læs også: Lyngby Boldklub og børnebogsforfatter går sammen for Verdensmålene

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products