Ungdomsweekend: Flere sejre til de kongeblå-talenter

Weekenden bød træningskampe, hvor alle de kongeblå akademi-holdene kom i aktion. Svenske Halmstad kom på besøg og skulle prøve kræfter med de kongeblå U19- og U17-hold. U15-talenterne spillede i svære omgivelser imod et veloplagt Holbæk B&I, og U14-holdet sejrede stort over talentsatsningen fra Amager27. Der var både flere sejre og nederlag, i en weekenden der præget af de svære vejrmæssige forhold.

U19-talenterne sejrede overlegent over Halmstads BK
Klubbens ældste akademihold mødte i weekenden svenske Halmstad, hvor Lyngby-træner Christian Sørensen benyttede kampen til at give spilletid til flere U17-spillere. Flere af U19-talenterne der spillede kampen, var også i aktion i fredagens testkamp imod Malmø FF for førsteholdet, hvor Emil Kornvig kom på tavlen. Lyngby-talenterne var gode til at holde bolden centralt på banen og fik generelt udfordret Halmstads bagkæde med succes. Holdet stod solidt defensivt og fik sat en del omstillinger i gang efter bold-erobringer. Der var gode præstationer hele vejen rundt, hvor specielt Markus Lindberg markerede sig med to scoringer. Kampen sluttede 5-1 til U19-drengene, der fik en god start på vinterens træningskampe.

U19: Lyngby 5-1 Halmstads BK

Nederlag til U17 i kamp der gav spilletid til mange nye ansigter
U17-holdet mødte ligeledes svenske Halmstad, som gav de kongeblå problemer. U17-holdet stillede op med mange nye spillere og lykkedes i perioder godt med presspillet, der førte til den enlige Lyngby-scoring. Kampen var desværre præget af for mange fejl og endte desværre 1-3 til Halmstad.

U17: Lyngby 1-3 Halmstads BK

U15 taber i svær kamp imod effektivt Holbæk-hold
Weekenden bød udover de mange kampe på snevejr, hvilket blev en udfordring for U15-holdet, der spillede på en bane, der ikke var ryddet ordenligt for sne. Dette skabte svære betingelser, men gav gode minutter i benene her i opstarten. Defensivt ramte holdet ikke dagen, hvilket blev straffet af et oplagt Holbæk-mandskab. Offensivt var der potentiale til mere end et enkelt mål og sluttede med et 1-5 nederlag.

U15: Lyngby 1-5 Holbæk B&I

Sikker sejr til U14 i målfest
Talent-satsningen fra det sydlige Amager, A27, kom på besøg til hvad der endte med at blive en kongeblå-målfest, som sagtens kunne have været større. U14-talenterne spillede ikke nogen god kamp, hvor specielt de mange brændte chancer kostede en endnu større sejr. U14-holdet vandt sikkert kampen 5-1, hvor alle spillere kom i aktion og fik minutter på banen.

U14: Lyngby 5-1 Amager27

Køb billet til Cirkusrevyen her og støt Lyngby Boldklub
https://cirkusrevyen.dk/billetsalg/lyngby-boldklub

Læs også: Velkommen i Lyngby-familien til Cirkusrevyen

Læs også: Organisationsændring og ny direktør i Lyngby Boldklub A/S

Læs også: Lyngby Shoppen får åbningstid om aftenen

Se også: VIDEO – 4. afsnit af “Sammen For Lyngby”

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products