20 % rabat på fyrværkeri ved Lyngby Stadion

Igen i år har vi i Lyngby Boldklub 1921 indgået et samarbejde med Krudtteltet, som sætter et stort fyrværkeritelt op mellem jul og nytår på P-pladsen foran Lyngbyhallen. Hvis du siger ”Lyngby Boldklub”, når du skal betale, får du 20% rabat på ALT: fyrværkeri, bordpynt, bordbomber, hatte, masker og børnepakker i dagene fra 27-29/12. Husk også, at det gælder din familie, venner og kolleger – så spred endelig budskabet.

Samtidig støtter Krudtteltet Lyngby Boldklubs og Lyngby Håndboldklubs børne- og ungdomsafdelinger med en del af overskuddet. Så jo mere der bliver solgt i Lyngby-teltet, jo mere donerer de videre. Sædvanen tro kan du finde fyrværkeriteltet i området foran Lyngbyhallen fra 27-29.12: kl. 10-20, 30.12: kl. 9-20 og 31.12: kl. 9-16. Der udleveres gratis sikkerhedsbriller til alle kunder, og der vil være gratis Kims chips og Toms slikposer til børnene.

Se kataloget på http://www.krudtteltet.dk/

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt på Lyngby Stadion, når de danske mestre fra FC København tager de få kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, så herunder følger praktisk info, så vi alle får en god aften.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products