20 % rabat på fyrværkeri ved Lyngby Stadion

Igen i år har vi i Lyngby Boldklub 1921 indgået et samarbejde med Krudtteltet, som sætter et stort fyrværkeritelt op mellem jul og nytår på P-pladsen foran Lyngbyhallen. Hvis du siger ”Lyngby Boldklub”, når du skal betale, får du 20% rabat på ALT: fyrværkeri, bordpynt, bordbomber, hatte, masker og børnepakker i dagene fra 27-29/12. Husk også, at det gælder din familie, venner og kolleger – så spred endelig budskabet.

Samtidig støtter Krudtteltet Lyngby Boldklubs og Lyngby Håndboldklubs børne- og ungdomsafdelinger med en del af overskuddet. Så jo mere der bliver solgt i Lyngby-teltet, jo mere donerer de videre. Sædvanen tro kan du finde fyrværkeriteltet i området foran Lyngbyhallen fra 27-29.12: kl. 10-20, 30.12: kl. 9-20 og 31.12: kl. 9-16. Der udleveres gratis sikkerhedsbriller til alle kunder, og der vil være gratis Kims chips og Toms slikposer til børnene.

Se kataloget på http://www.krudtteltet.dk/

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products