Reserverne vinder flot sejr i Esbjerg

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Tirsdag den 2. oktober var reserveholdet draget mod Esbjerg for at møde Esbjergs reserver.
Det var en kamp, hvor Lyngby-holdet spillede en gennemført flot kamp og ramte et rigtig højt niveau samtidig med, at de aftaler, der var blevet lavet, og de ting der var blevet øvet i ugens løb, fungerede rigtig flot i stort set hele kampen.
I første halvleg bragte Lyngby-holdet sig foran med 2-0 på mål af Rezan Corlu og Emil Kornvig. Den stilling holdt helt fortjent til pausen.
I anden halvleg kom Esbjerg bedre med, ogde  kom også tilbage i kampen ved et frispark sat ind af den tidligere stjerne Van der Vaart, inden de også fik tilkæmpet sig et straffespark, som de udlignede på. Det vækkede Lyngby-holdet, der igen fik kontrol over kampen, og på mål af Daniel Stückler og Magnus Wesstergaard sikrede de Kongeblå sig en yderst flot og fortjent sejr i Esbjerg mod et stærkt hjemmehold.