VIDEO: VINDEREN AF MÅNEDENS LYNGBY-MÅL FOR AUGUST:

Efter hård kamp mellem fire fremragende mål, endte konkurrencen i dag med at Alexander Petræus fra U17-holdet kunne trække sig sejrsrigt ud, som første vinder af månedens mål i denne sæson. Vi håber at kunne vise jer endnu flere gode mål i næste måned! Vinderne af fribilletter til Lyngby – Næstved 16. september bliver kontaktet direkte.
Læs også: Oskar Snorre udtaget til U21-landsholdet
Læs også: Adam Sørensen udtaget til U19-landsholdet
Se også: SAMMEN FOR LYNGBY – Afsnit 1
Læs også: Lyngby Boldklub A/S inviterer til fodboldcamp “Det’ Bare Fodbold 2018”

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products