Oskar Snorre udtaget til U21-landsholdet

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Vi har en super glædelig nyhed til jer på en ellers grå mandag. Oskar Snorre er nemlig for første gang udtaget til U21-landsholdet, som samles fra den 3.- til 12. september. I den periode skal de spille to vigtige kamp mod Finland og Litauen. Den første på hjemmebane i Aalborg den 7. september mod Finland, hvorefter de har Litauen på udebane den 11. september. Holdet ligger nummer to i gruppen efter seks kampe, og de er kun et point efter Polen på førstepladsen, så det er vigtige point, der er på spil i de to kampe.
Snorre har et flot cv, når det kommer til U-landskampe, hvor han har spillet 23 kampe på diverse U-landshold, men han er stolt over udtagelsen til U21-holdet, hvor han også måtte erkende, han var en smule overrasket:
“Det er knæhøj karse, hvor det også er lidt af en overraskelse, men en glædelig en, som jeg glæder mig helt vildt meget til” siger den unge målmand, der videre fortæller, hvad han vil forsøge at tage med fra turen:
“Det handler om at få noget erfaring, og det bliver bare vildt spændende. Det er spillere, der er op til tre år ældre end mig, hvilket er en udfordring, men en spændende en af slagsen. Så skal vi også til Litauen, og det er første gang, jeg skal dertil, hvilket bliver fedt” slutter Snorre af med et smil på læben.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy