Herolind Shala med i 3-0-sejr for Kosovo

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Herolind Shala har i den forgangne uge været af sted med landsholdet, hvor Kosovo havde planlagt kampe mod Albanien, VM-deltager Iran og Elfenbenskysten. Desværre blev kampene mod Iran og Elbenskysten aflyst, men kampen mod Albanien blev spillet tirsdag den 29. maj.
Shala startede ind for de blåblusede, og han spillede 90 minutter, før han blev skiftet ud i overtiden. Kampen endte med en sejr til Kosovo på 3-0. I kampen spillede den tidligere Lyngby-spiller Fanol Perdedaj også. Næste planlagte kamp for Kosovo er i september, hvor de møder Azerbaijan i en venskabskamp den 7. september.
Se også: Maj måneds Lyngby-mål – De nominerede
Læs også: Jonathan Ægidius i aktion for U16-landsholdet mod Slovaktiet
Læs også: U19-pokalmestre efter straffesparkskonkurrence
Læs også: Pokalsejr til U15 efter dramatisk kamp
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram og Twitter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy