Flot weekend på Akademiet

Alle Akademiets hold var i kampaktion i weekenden, hvor det blev til flotte resultater og præstationer. U15, U17 og U19 var på udebanetur til Horsens, og de to førstnævnte lykkedes med at tage alle tre point med hjem til Lyngby, mens U19 spillede 2-2 og vandt den afsluttende straffesparkskonkurrence.

I sidste weekend var spillere fra både U15 og U17 afsted til U16 turnering i Göteborg, hvor de leverede en række stærke kampe, som de skulle forsøge at følge op på lørdag eftermiddag mod AC Horsens. Klokken 12:30 var der kick-off i U15’s kamp, og det blev et kampbillede, hvor Lyngby var det dominerende hold på bolden. AC Horsens var omvendt klar til at udnytte deres muligheder for omstillinger, og her udfordrede de også Lyngbys spillere flere gange. Det var dog de kongeblå, der kunne sikre sig føringen et godt stykke inde i 1. halvleg, da Rasmus Andersen to gange på kort tid satte scoringer i kassen og sikrede Lyngby en komfortabel føring ved pausen.

I 2. halvleg lykkedes det tidligt Horsens at reducere inden Nicolai Hjulmand udbyggede føringen for Lyngby igen. Horsens slap ikke grebet om kampen og reducerede endnu engang kort efter, og opgøret skulle hen i de sidste 10 minutter før Lyngby definitivt kunne sikre sig sejren, da først Tino Kristensen scorede til 4-2, inden Rasmus Andersen fuldførte et hattrick og leverede slutresultatet til 5-2. Overordnet set var det en fortjent sejr til Lyngby-drengene i det jyske.

Klokken 15:00 var det U17’s tur til at skulle i aktion mod ‘De Gule’. Kampbilledet blev på mange måder det samme som i U15-opgøret, hvor Lyngby var mest på bolden og skulle forsøge at styre begivenheden. På mange punkter var det en stærk præstation af Lyngby, som i 1. halvleg satte mange fine angreb sammen og lykkedes godt med deres gennembrud på siderne. Det gav flere muligheder, men skarpheden i feltet udeblev i de første 45 min, og pauseresultatet lød derfor på 0-0.

Tidligt i 2. halvleg lykkedes det endelig Lyngby at bringe sig foran, da Rasmus Flügge satte en scoring ind efter et cutback. I perioden efter satte U17 flere muligheder op for at udbygge føringen, men i stedet blev det Horsens, der udlignede efter et hjørnespark. Heldigvis var det også en disciplin, som de kongeblå viste sig at være skarpe til, da Abdullah Aslani blev dobbelt målscorer efter hjørnespark. Horsens reducerede sent på straffespark, men det blev aldrig nok til at vende kampen, og dermed sluttede det 3-2 til Lyngby.

Hjemme i Lyngby spillede U14 for anden gang på kort tid mod B93 i ligaen. De unge drenge leverede en ganske god kamp og sejrede komfortabelt med 4-1.

I næste weekend er der igen fuldt program på Akademiet, når Sønderjyske besøger de tre ældste hold, mens U14 skal en tur til vestegnen og U13 skal til KB. U17 er dog allerede i aktion i pokalen tirsdag, hvor de spiller semifinale mod FC Helsingør, mens U19 på onsdag tager imod FCK på hjemmebane kl. 14:00.

Husk at det er muligt at støtte Akademiet for 39,-kr. om måneden. Støtter du Akademiet får du løbende nyhedsbreve om arbejdet på Akademiet. Læs mere om det her, og støt Akademiet her.

Akademiet præsenteres af Sydbank.

#FremtidenErKongeblå

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products