U17 til turnering i Italien

I sidste uge var Lyngby Boldklubs talentfulde U17-drenge en uge i Italien for at spille international turnering. Dagene bød på tre kampe mod modstandere fra San Marino, Wales og Canada. Lyngby fik to sejre, men missede desværre knebent en finalekamp efter nederlag i sidste kamp.

Den første udfordring på turen var San Marino, som U17 slog med 2-0 efter en god kamp af Lyngby-spillerne. Lyngby startede med at dominere kampen på bolden, men var udfordrede på at sætte et tempo, der rykkede på modstanderens struktur. I 2. halvleg blev spillet bedre og det lykkedes først at bringe sig på 1-0 efter straffespark af Kristian Jasovic. 2-0 blev det efter et flot gennembrud i højre side, der endte med en scoring af Hjalte Froholdt. Herefter kørte Lyngby kampen sikkert hjem.

I anden kamp ventede Markham fra Canada. Det blev en kamp, hvor Lyngby kæmpede med spillet i 1. halvleg og særligt skarpheden foran mål svigtede. Derfor gik holdet til pause med 0-0 på tavlen og havde vigtigt arbejde foran sig i kampens sidste 45 minutter. Lyngby var heldigvis markant skarpere fra første fløjt og satte sig tungt på begivenheden. Kristian Jasovic kom på tavlen igen og scorede til 1-0. Herefter var det Ian Perez, der udbyggede føringen inden Hamza Heidarali lukkede kampen og gjorde det til 3-0.

Onsdag bød på en hviledag, der skulle bruges på god forberedelse inden en afgørende kamp torsdag mod et regionshold fra Wales. Lyngby skulle bruge ét point for at spille sig i finalen om fredagen. Desværre endte kampen i et nederlag på 3-1, der særligt var præget af en svær 2. halvleg mod et hold, der spillede med stor fysik. Xander Poulsen blev Lyngbys ene målscorer, men det var desværre ikke nok til en finaleplads.

Foruden gode sportslige oplevelser var der også tid til en holdtur til Rom, hvor drengene fik set byen og spist en hyggelig middag sammen. Alt i alt en oplevelsesrig tur for truppen, som nu er hjemvendt og klar til at give den gas i ligaen på lørdag mod AaB.

Husk at det er muligt at støtte Akademiet for 39,-kr. om måneden. Støtter du Akademiet får du løbende nyhedsbreve om arbejdet på Akademiet. Læs mere om det her, og støt Akademiet her.

Akademiet præsenteres af Sydbank.

#FremtidenErKongeblå

Lyngby Boldklub forlænger et halvt år med Hamalainen

Gustav Mortensen udlejes til Vendsyssel FF

Sæsonkortsalget er åbent: Bliv klar til endnu en Superliga-sæson på Lyngby Stadion

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products