U15 og U19 spillede svære kampe mod Randers

Der var dobbelt op på hjemmekampe i ligaen, da Randers U15 og U19 kom forbi Lyngby Stadion. For U15 var det liga-debut i 2024, mens U19 spillede første hjemmekamp efter turen til Herning i sidste weekend. Begge kampe viste sig at blive udfordrende og tætte, da U15 spillede 1-1 og vandt på straffe, mens U19 led et 0-1 nederlag.

Det var nærmest ikke til at se fra det ene mål til det andet, da U15 lørdag kl. 13:00 startede sæsonen ud mod Randers på et meget tåget Lyngby Stadion. Ikke desto mindre skulle der afvikles en fodboldkamp, som U15 havde set meget frem til efter en lang periode med træningskampe.

Kampens 1. halvleg var præget af et dominerende Randers-hold, som i længere perioder lykkedes med at presse Lyngby længere tilbage på banen. Det stillede store krav til Lyngbys forsvarsspil, som så solidt ud både i det åbne spil, men også på flere frispark og hjørnespark til Randers. I glimt lykkedes det dog også Lyngby at sætte nogle gode sekvenser sammen på bolden, der gav Randers noget at forholde sig til omkring eget felt. De store chancer udeblev dog for begge hold, og det var afgjort den defensive indsats, som var i fokus hos Lyngby og sørgede for et 0-0 resultat ved pausen.

I 2. halvleg kom Lyngby meget bedre ud til kampen. De var skarpere til at holde på bolden og dermed bedre til at sætte Randers under pres. Kort inde i 2. halvleg lykkedes det Lyngby at bringe sig foran, da August Myrwick modtog en bold på kanten af feltet og lagde en elegant yderside-aflevering ind mellem Randers forsvarsspillere til en fri Rasmus Andersen, der sikkert satte føringen ind. En rigtig flot scoring!

Det lykkedes desværre for Randers at bringe sig tilbage i kampen, da de scorede efter et frispark på kanten af feltet. Kampen sluttede 1-1 og var på mange måder en godkendt indsats af Lyngby – særligt på det defensive spil og arbejdsindsats mod et fysisk stærkt Randers-mandskab.

U19 spillede også kl. 13:00 i Lundtofte mod Randers. Her scorede Randers kampens eneste mål kort inde i 2. halvleg og tog derfor en 1-0 sejr og 3 point med hjem til Kronjylland.

I næste weekend skal alle de ældste akademi-hold til Aalborg, hvor flere ligakampe venter.

Husk at det er muligt at støtte Akademiet for 39,-kr. om måneden. Støtter du Akademiet får du løbende nyhedsbreve om arbejdet på Akademiet. Læs mere om det her, og støt Akademiet her.