Tre Akademi-hold brugte søndagen i Sverige

Preseason ruller på Akademiet, og det nye år byder som vanligt på masser aktivitet blandt holdene. Året er også startet med nye trænerteams på flere årgange, og søndag gav en god anledning til at spillere og trænere på U15, U17 og U19 brugte en masse tid sammen og spillede værdifulde minutter på banen.

Da uret slog 6:30 søndag morgen var bussen på Lyngby Stadion fyldt med tre store trupper og stab, der var klar til at køre nordpå for at møde IFK Göteborg i træningskampe.

Foruden et vigtigt sportsligt formål om at få kampminutter til alle spillere mod en god modstander, så var turen også vigtig for det brede sammenhold på Akademiet, da en ung U15-trup gjorde, at spillere på tværs af hele fire hold fra U14-U19 var samlet til en heldagstur.

Klubbens ældste Akademi-hold leverede en sejr på 4-2. Tidligere på ugen kunne klubben lægge en video ud af et par frisparksperler, heriblandt fra Mathias Kaarsbo, som blev dobbelt målscorer i kampen. U19 leverede også flotte mål efter længere sekvenser på bolden, og særligt fjerde scoring var en opvisning, da det startede ved målspark og efter flere gennembrydende afleveringer endte i en-mod-en i Göteborgs felt, der blev omsat til scoring af Emile Chambo.

Generelt var det en positiv kamp, der sikrede minutter til alle spillere, og hvor elementer fra træningsbanen blev sat godt i spil til at dominere kampen.

Vi havde i ugen op til kampen arbejdet med både vores høje pres og positioner i vores opbygningsspil. Jeg synes begge dele blev afgørende ift., at vi lykkes med at være spilstyrende i kampen og gjorde det svært for modstanderen. Generelt var det en god tur med et godt match til alle hold mod en modstander, som vi sjældent møder, sagde U19-træner Bertram Gylling efter kampen.

U15 og U17 var også i aktion og led begge nederlag. Førstnævnte mødte Göteborgs U16-hold og dele af kampen var derfor præget af, at modstanderen lagde hårdt fysisk pres på Lyngby-spillerne. Ikke desto mindre var Lyngby rigtig godt med og fik et fint match ud af kampen.

I den kommende weekend spiller U19 torsdag, mens U17 spiller lørdag, inden alle hold fra U12-U15 søndag tager endnu en tur til Sverige for at spille mod Malmø. Kampene ligger med to timers mellemrum fra kl. 10:00 til kl. 16:00, så der er god mulighed for at se noget god Akademi-bold i det sydsvenske.

Husk at du kan støtte Akademiet for 39,-kr. om måneden. Støtter du Akademiet, får du løbende nyhedsbreve om arbejdet på Akademiet. Læs mere om det her, og støt Akademiet her.

Akademiet præsenteres af Sydbank.

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products