U19 storsejrede igen: 4-0 over Rosenborg

I går aftes var Lyngby Boldklub U19 i aktion i deres anden test til Scandinavian Academy Tournament. Modstanderen var Rosenborg BK, som blev sendt tilbage på hotellet med et 0-4 nederlag efter endnu en overbevisende præstation af de unge Lyngby-drenge.

I Lyngby-Boldklub elsker vi at se de unge Akademi-spillere folde sig ud på Lundtoftevej 61. Men med de resultater U19 har leveret de sidste par dage, må nogen nok overveje, om der skal til at spilles nogle flere kongeblå kampe i det sydspanske. Noget tyder nemlig på, at de solrige dage gør noget ekstra for de unge drenge, som virkelig har kørt deres modstandere over i de første kampe i Marbella.

Da holdet åbnede turneringen i mandags med en 6-1 sejr, var der selvfølgelig et stort ønske om at følge op med en ligeså stærk præstation onsdag aften. Samtidig ventede et storhold fra Norge i Rosenborg BK, og det var derfor absolut ikke forventningen, at det ville blive let at gentage. Ikke desto mindre var det et Lyngby-hold, der endnu engang gik på banen med god energi og appetit på at dominere kampen.

Overordnet leverede holdet en solid præstation, men særligt Lyngbys forreste spillere var en mundfuld for det norske mandskab, og med to mål hver kunne den nylige Superliga-debutant Emile Chambo og Michael Opoku sikre en solid Lyngby-sejr på 4-0.

Lyngby er ikke det eneste hold, der er godt kørende i gruppen. IFK Göteborg har også holdt målfest mod de to norske mandskaber, der begge er blevet besejret med cifrene 6-2. Derfor bliver det også en vaskeægte gyser, når Lyngby U19 skal op imod svenskerne på lørdag kl. 14:00 i direkte duel om gruppens førsteplads. Der venter derfor et par dage med fuldt fokus på restitution og god forberedelse for truppen.

Stort tillykke med endnu et flot resultat til U19 og held og lykke med den næste opgave!

Du kan finde link til livestream af kampen på vores sociale medier op til kampen.

Husk, at det i denne sæson er muligt at støtte Akademiet for 39,-kr. om måneden. Støtter du Akademiet får du løbende nyhedsbreve om arbejdet på Akademiet. Læs mere om det her, og støt Akademiet her.

Akademiet præsenteres af Sydbank.

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

U17-pokalfinaleoptakt med Younes Pedersen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products