U19-sejr i første kamp i stor skandinavisk turnering

Lyngby Boldklub U19 har pakket taskerne og er rejst sydpå til Spanien for at spille Scandinavian Academy Tournament. Turneringen afholdes i Marbella og løber til mandag d. 4. december, så der venter masser af kampminutter til mandskabet.

Over den næste uge skal Lyngby Boldklub U19 i aktion i alt fire gange under varmere himmelstrøg i det sydspanske. Sammen med en syv andre nordiske hold er de klar til at spille om turneringstrofæet, og i går eftermiddags tog de hul på begivenhederne.

I første kamp ventede Odd BK fra Norge, som er ét af tre hold i Lyngbys gruppe. Lyngby fik en fornem start på turneringen sejrede overbevisende med 6-1 over nordmændene. Spillerne leverede på et godt niveau fra starten af kampen, hvor de generelt spillede i højere tempo end modstanderen. Særligt holdets offensive spil var af høj kvalitet, og de skabte masser af chancer undervejs, hvilket cheftræner Mads Kristensen var godt tilfreds med efter kampen.

– Det var en fed åbner. Vi spillede i højt tempo og scorer mål efter situationer som kan plukkes direkte fra træningsbanen. Det var meget afklaret, og gjorde os farlige i mange situationer. Det er vi super tilfredse med, og vi kan reelt godt vinde kampen med en større margin, sagde Mads efter kampen.

Det var altså en sprudlende Lyngby-offensiv, der gik på banen, hvilket også resulterede i fem forskellige målscorere til at krone det solide kollektive indsats. U19-holdet skal se om de kan forsætte de gode takter allerede i morgen, når de kl. 18:30 møder Rosenborg BK. Sidste gruppekamp venter lørdag kl. 14:00 mod IFK Göteborg inden der mandag spilles den afgørende placeringskamp.

Tillykke med den første sejr til U19 og held og lykke de kommende dage. Du kan følge med i kampene her på siden, hvor vi sørger for at opdatere fra det spanske.

Husk, at det i denne sæson er muligt at støtte Akademiet for 39,-kr. om måneden. Støtter du Akademiet får du løbende nyhedsbreve om arbejdet på Akademiet. Læs mere om det her, og støt Akademiet her.

Akademiet præsenteres af Sydbank.

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

Thomas Kjærbye stopper i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products